Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

«Πάρτι» στο twitter με τις κωλοτούμπες ΣΥΡΙΖΑ για το Ελληνικό (Photos)

Media

Στο twitter, το μέσο που η ελευθερία είναι σχεδόν απεριόριστη, η κριτική για τα καμώματα του ΣΥΡΙΖΑ στο Ελληνικό είναι ισοπεδωτική. Και θυμίζει σε όλους ότι στους 15 μήνες που είναι στην πρωθυπουργία της χώρας, ο Αλέξης Τσίπρας κατάφερε να διαγράψει έναν πλήρη κύκλο ευθυγραμμιζόμενος με όσα ξόρκιζε την περίοδο της... ανυπακοής, όταν κατηγορούσε τους πολιτικούς του αντιπάλους για υποτακτικούς των δανειστών και Μερκελιστές, την εποχή που ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεσμευόταν για το σκίσιμο των μνημονίων που έφερε πανηγυρικά ως πρωθυπουργός της χώρας.

«Στο Ελληνικό όλα αυτά τα χρόνια συγκρούονται δύο κόσμοι. Αυτός που υπερασπίζεται με αγώνες το δημόσιο συμφέρον και αυτός που ευνοεί τα ιδιωτικά κερδοσκοπικά συμφέροντα» έλεγε ο κ. Τσίπρας στις 17 Φεβρουαρίου του 2016 και πρόσθετε:

«Εδώ και τρία χρόνια, σε όλη την Ελλάδα εξελίσσεται μια πρωτοφανής διαδικασία εκποίησης της δημόσιας περιουσίας. Με όρους ληστρικούς προς το δημόσιο συμφέρον. Ο στόχος αυτής της διαδικασίας είναι υποτίθεται η μείωση του δημόσιου χρέους...».

Αντί για περισσότερα λόγια, διαβάστε τα τουίτς για το... κατόρθωμα του ΣΥΡΙΖΑ στο Ελληνικό:

View image on TwitterUntitled-1
Untitled-2


Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΟΔΥ: 4 θάνατοι από κορωνοϊό και 5 διασωληνωμένοι - Ένα σοβαρό κρούσμα γρίπης και ένας θάνατος

Χαμηλή παραμένει η θετικότητα για κορωνοϊό, ενώ παρουσίασε σημαντική μείωση για γρίπη, σύμφωνα με την τελευταία επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ για τις ιογενείς λοιμώξεις του αναπνε...

Φόρτωση άρθρων...