Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Πρωτιά και αύξηση ποσοστών για το «MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ» τον μήνα Νοέμβριο

Τον Νοέμβριο οι τηλεθεατές επέλεξαν MEGA για την πρωινή ενημέρωσή τους, το Σαββατοκύριακο.

Η εκπομπή «MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα κατάφερε να φτάσει στην υψηλότερη θέση στην κατηγορία του δυναμικού κοινού 18-54 με ποσοστό 15,9% ενώ με ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά έκλεισε ο μήνας και στο σύνολο του κοινού φτάνοντας το 16,9%.

Η εκπομπή ήταν η πρώτη στη ζώνη μετάδοσής της στο δυναμικό κοινό 18-54 με διαφορά από την επόμενη του ανταγωνισμού 2,4 ποσοστιαίες μονάδες. Για τον μήνα Νοέμβριο τα στοιχεία έδειξαν ότι σε επιμέρους κοινά η εκπομπή κατάφερε το υψηλότερό της ποσοστό 22,6%. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ» διαγράφει σταθερά ανοδική πορεία από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν, καταφέρνοντας τον Νοέμβρη αύξηση ποσοστών 30% στο σύνολο του κοινού και 33,6% στο δυναμικό κοινό 18-54. 

Όλα τα θέματα της επικαιρότητας, αναλυτικά και με πλήρες ρεπορτάζ, ειδήσεις που ενδιαφέρουν τους πολίτες και αφορούν όλους τους τομείς της ζωής : την οικονομία, τα εργασιακά, την υγεία, την κοινωνία, οι πολιτικές εξελίξεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, θέματα που μας συγκίνησαν, μας προβλημάτισαν και μας ταξίδεψαν στη φωτεινή πλευρά της καθημερινότητας είναι στην ατζέντα της εκπομπής «MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 05:00.  

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

MasterChef – Χαλασμός με τα κρυμμένα σκονάκια για τις συνταγές: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που είσαι μάγειρας»

"Θα έπρεπε να ντρέπεστε που τολμήσατε να κάνετε τέτοιο σκηνικό! Ντροπή σας γιατί νιώθετε μειονεκτικά" φώναζε ο παίκτης του MasterChef. Στην κουζίνα του MasterChef για μια ακόμα ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (27-03-2024)

Το ματς της Euroleague ανάμεσα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Βαλένθια ξεχωρίζει από το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων, σήμερα. Αναλυτικά όλες οι επιλογές: 21:00 COSMOTE S...

Φόρτωση άρθρων...