Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Rosalia: Αυτοανακηρύχθηκε «Rosalia de Grecia», μίλησε ελληνικά στη συναυλία της και αποθεώθηκε

Η Ισπανίδα superstar έδωσε ένα μοναδικό σόου στην Πλατεία Νερού και ξεσήκωσε το κοινό

Media

Μαθήματα ελληνικών φαίνεται πως έκανε η Rosalia πριν την εμφάνισή της στην Ελλάδα. H Ισπανίδα superstar πραγματοποίησε την παρθενική της συναυλία το βράδυ της Τρίτης (20/6) στην Πλατεία Νερού.

Η 30χρονη τραγουδίστρια έδωσε ένα μοναδικό σόου και απέδειξε -για ακόμα μία φορά- πως αντιπροσωπεύει όλα όσα προσπαθεί να είναι η σύγχρονη ποπ: ένα τολμηρό ηχητικό μίγμα χωρίς στεγανά και μια διάθεση να ξεπεράσει κάθε πολιτιστικό και ηχητικό σύνορο.

Η Καταλανή περφόρμερ ερμήνευσε τις μεγάλες επιτυχίες της και δεν σταμάτησε λεπτό να χορεύει. Μάλιστα, έδειξε εντυπωσιασμένη με το vibe του κόσμου και τη θερμή υποδοχή που της επιφύλασσε.

Αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της συναυλίας της ευχαριστούσε το κοινό που βρισκόταν από κάτω, ενώ είχε προβάρει και μερικά ελληνικά, τα οποία μίλησε άπταιστα.

«Χαίρομαι που είμαι εδώ να παίζω σε αυτή τη χώρα για πρώτη φορά. Ευχαριστώ πολύ που με υποδεχθήκατε», είπε στα ελληνικά και αποθεώθηκε.

Επίσης, κάποια στιγμή πλησίασε τους θαυμαστές της και τραγούδησε μαζί τους. Τότε κάποιος της έδωσε μια ελληνική σημαία και η Rosalia όχι μόνο την τύλιξε στο σώμα της, αλλά είπε δυνατά σε όλους πως νιώθει η «Rosalia de Grecia» (η Rosalia της Ελλάδας).

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη συναυλία της, η τραγουδίστρια ξεναγήθηκε στην Αθήνα και επισκέφθηκε τον Παρθενώνα, δηλώντας μέσα από το προφίλ της στο Instagram πόσο απόλαυσε τη βόλτα της.

 

Δείτε βίντεο από τη συναυλία της

 

 

 

@evakiafa ❤️‍🔥 #motomami #larosalia #athens #greece #motomamitour #rosaliavt #xyzbca #fakebody #fy @La Rosalia ♬ πρωτότυπος ήχος - Eva

 

 

 

@t.nakis @La Rosalia #releaseathens23 #fyp #foryou #greece ♬ πρωτότυπος ήχος

 

 

 

@ariskafouros @La Rosalia live in Athens 💙 #rosaliamotomami #rosalia #larosalia #larosalia💃 #conaltura #live #concert #fyp #mpesfypgamw #thampeispotefyp? #fy #parati #motomami #motomamitour ♬ original sound - Aris Kafouros

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...