Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Σε βαρύ κλίμα ο αποχαιρετισμός στον Β. Μπεσκένη το πρωί στον ΣΚΑΪ (Video)

Media

Σε βαρύ κλίμα λόγω του ξαφνικού χαμού του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη ξεκίνησε η εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ στο ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή ξεκίνησε με εικόνες του αδικοχαμένου δημοσιογράφου ενώ εμφανής ήταν η συγκίνηση του Δημήτρη Οικονόμου και - κυρίως - της Μαρίας Αναστασοπούλου.

«Είνα σαν να χάσαμε ένα μέλος της οικογένειάς μας» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου με την συμπαρουσιάστριά του να προσθέτει με δυσκολία ότι «και αυτή η οικογένεια δεν θα είναι ίδια χωρίς τον Βασίλη».

Και οι δύο επισήμαναν τον άδικο χαμό του σε μια πολύ καλή επαγγελματική και προσωπική στιγμή για τον ίδιο καθώς ο 43χρονος δημοσιογράφος έφυγε μια ημέρα μετά τη βάφτιση του γιου του.

«Ο γιος του θα μάθει αργοτερα πόσο σημαντικό πατέρα είχε» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου με την Μαρία Αναστασοπούλου να προσθέτει ότι «ήταν υπόδειγμα επαγγελματισμού και θα τον έχουμε παράδειγμα».

«Αντίο φίλε» έκλεισε η πρωινή αναφορά στον Βασίλη Μπεσκένη.

Δείτε τα βίντεο:

Παράλληλα, τα κοινωνικά δίκτυα πλημμύρισαν με συγκινητικά μηνύματα φίλων και συναδέλφων του που τον αποχαιρέτησαν μέσω των κοινωνικών δικτύων.


Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα μετά από ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (18/5) από την Αντιτρομοκρατική ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα». με αφορμή ανάρτηση στο Facebook για απειλές μέσω Διαδικτύου. Σύμφωνα με τις δια...

Οι αθλητικές μεταδόσεις (19/05/2024)

Αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις περιλαμβάνει το πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις: 02:00 COSMOTE SPORT 8 HD UFC Fig...

Φόρτωση άρθρων...