Η εκπομπή θα έχει τίτλο Σπίτι με το MEGA και η πρεμιέρα θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου, και κάθε Παρασκευή.
Πρώτος καλεσμένος θα είναι ο Γιάννης Πλούταρχος, που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε σε μια μοναδική συναυλία, με τραγούδια του σπουδαίου ερμηνευτή που έχουν αγαπηθεί και έχουν γράψει ιστορία.
Παράλληλα, μαζί του θα εμφανιστούν σαν Guests ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους και η Πέννυ Μπαλτατζή, η οποία θα ερμηνεύσει τραγούδια του αξέχαστου Γιάννη Πουλόπουλου.
Ο Γιάννης Πλούταρχος ανεβαίνει στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και μας ταξιδεύει μουσικά με όλες τις μεγάλες του επιτυχίες.
Τέλος να τονίσουμε ότι η εκπομπή ήταν σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων των τηλεθεατών και στις ηλικιακές ομάδες 18 - 24 και 25 - 34, με μεγάλη διαφορά, καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.
Ενώ είχε επιδείξει υψηλή δυναμική στο γυναικείο κοινό, αφού ο μέσος όρος όλων των εμφανίσεων (των εκπομπών) στις γυναίκες 18 - 34 ήταν σταθερά πάνω από 18%.
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις