Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Στο «Γηροκομείο» με τον Ηλία Ψινάκη: Τι θα δούμε σήμερα στο νέο επεισόδιο

Media

Απόψε, Τρίτη 12 Ιουλίου, στη 01:10 στο MEGA, στο νέο επεισόδιο της viral σειράς «Στο Γηροκομείο», ο Ηλίας Ψινάκης μάς ανοίγει και πάλι το σπίτι του, αλλά και την ψυχή του.

Με εξομολογητική διάθεση, ο Ηλίας Ψινάκης μιλάει για την οικογένειά του, το διαζύγιο των γονιών του, τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα του, αλλά και τις επιλογές που έκανε στη ζωή του.

Στη συνέχεια, συναντά τον Desmond Child. Ο Αμερικανός συνθέτης, δημιουργός πασίγνωστων επιτυχιών των Bon Jovi, Aerosmith, Ricky Martin και Kiss, μιλάει για τη στενή φιλία του με τον Ηλία Ψινάκη, για τη συνεργασία με διάσημους σταρ, καθώς και για την αγάπη του για την Ελλάδα. «Εδώ συμβαίνουν μαγικά πράγματα», δηλώνει ο Desmond Child, που επισκέπτεται τη χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια. Ακόμα τον βλέπουμε σε ένα παρεκκλήσι όπου εύχεται να δώσει μια συναυλία κάτω από την Ακρόπολη, ευχή που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο καιρό στο Ηρώδειο.

Στην παρέα τους βρίσκεται και ο Φοίβος. Ο επιτυχημένος συνθέτης περιγράφει τη σχέση του με τον Ηλία Ψινάκη και αποκαλύπτει ένα απρόοπτο περιστατικό με την Jennifer Lopez, που συνέβη σε ένα ταξίδι τους στο Μαϊάμι.

Σε αυτό το επεισόδιο, ο Ηλίας Ψινάκης δοκιμάζει, με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα, τα όργανα γυμναστικής στο ολοκαίνουργιο γυμναστήριο του σπιτιού του και μας δείχνει φωτογραφίες από το αρχείο του.

Μετά το YouTube, όπου έκανε εκατομμύρια views, η σειρά «Στο Γηροκομείο» φέρνει στο MEGA τις πιο απίθανες και αυθόρμητες στιγμές από τη ζωή του πολυσυζητημένου και αντισυμβατικού Ηλία Ψινάκη.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Survivor: Η Χρύσα αντιλήφθηκε κίνηση του Αλέξη - Μην ψαρώνεις Σταμάτη, τον είδα που έκλεισε το μάτι, είπε

Στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 25 Μαρτίου, μια κίνηση του Αλέξη Παππά έπεσε στην αντίληψη της Χρύσας. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας και η ομάδα ...

MasterChef 2024 – Έβγαλε στη φόρα τα «άπλυτα» συμπαίκτη του: Είχε τετράδιο και μέσα είχε άλλη κόλλα με συνταγές

Απίστευτα όσα συμβάινουν πίσω από τις κάμερες του Masterchef 2024 και έρχονται στο φως μετά από δηλώσεις κάποιων διαγωνιζόμενων που αποφασίζουν να… απασφαλίσουν. Τις κινήσεις το...

Φόρτωση άρθρων...