Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Survivor: Η Μαριλίνα Βακονδίου αποχώρησε - Φεύγω γεμάτη, είπε

Media

Η Μαριλίνα Βακονδίου αποχώρησε από το Survivor, μετά το χθεσινό αγώνισμα.

Υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Ευγενία, η Χρύσα, η Άιρα κι η Μαριλίνα, με τις πρώτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να παραμείνουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πρώτες βρέθηκαν πίσω στους πάγκους η Ευγενία και η Χρύσα, με την Άιρα και τη Μαριλίνα να ανταγωνίζονται μεταξύ τους για μια ευκαιρία στο παιχνίδι.

 

 

Ωστόσο, εκείνη που κατάφερε να κάνει το 4-1 και να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο δεν ήταν άλλη από την Άιρα, με τη Μαριλίνα να ετοιμάζει τις βαλίτσες της επιστροφής.

Λίγο πριν την αποχώρησή της, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η αλήθεια είναι ότι δέθηκα πολύ με πολλά παιδιά από εδώ. Φεύγω γεμάτη, είναι πολύ ωραία εμπειρία το Survivor. Έκανα δυνατές φιλίες, που δεν κοίταξαν ούτε στατιστικά, ούτε αν το έχω στους στόχους. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους, η αλήθεια είναι πως ό,τι είχα να πάρω, το πήρα».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαλλιοτραβήγματα στην Ελληνική showbiz - Ψινάκης εναντίον Συνατσάκη: Πρόστυχο αυτό που έκανε, με είπε βιαστή - Η απάντησή της

Ένταση επικράτησε στο χθεσινό J2US, όταν ο Hλίας Ψινάκης εμφανίστηκε ως guest κριτής στη θέση της Δέσποινας Βανδή, καθώς η τραγουδίστρια κάνει περιοδεία στην Αυστραλία. Αμέσως μ...

Φόρτωση άρθρων...