Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Survivor: Μαλλιά κουβάρια οι παίκτες στην καλύβα των Μπλε -«Άσε να μιλήσει και κανένας άλλος ρε καραγκιόζη»

Media
Tags: Survivor

Στο «κόκκινο» βρίσκεται η ένταση στην καλύβα των Μπλε, όπως αποκαλύπτει το trailer του αποψινού επεισοδίου του Survivor.

Διάσημοι και Μαχητές έρχονται αντιμέτωποι σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό στίβο μάχης, διεκδικώντας την 3η και πολύ σημαντική ασυλία της εβδομάδας, με τους παίκτες των δύο ομάδων να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Στο αποψινό επεισόδιο, οι εντάσεις δεν θα λείψουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ θα συνεχιστούν και με την επιστροφή των παικτών στις καλύβες τους.

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα ο Σταμάτης Ταλαδιανός

Συγκεκριμένα, και όπως αποκαλύπτει το trailer του αποψινού επεισοδίου, Γιάννης Περπατάρης και Σταμάτης Ταλαδιανός έρχονται αντιμέτωποι με την επιστροφή τους στην καλύβα, με τον δεύτερο, μάλιστα, να ξεσπά σε κλάματα από την ένταση των στιγμών.

«Άσε να μιλήσει και κανένας άλλος ρε καραγκιόζη», ακούγεται να λέει ο Γιάννης Περπατάρης στον Σταμάτη Ταλαδιανό στη διάρκεια της διαφωνίας τους, με τον δεύτερο να τον ρωτά «τι μου είπες;», και εκείνον να επαναλαμβάνει: «Καραγκιόζη, τι σε είπα;».

Στο trailer του επεισοδίου δεν καταγράφεται η εξέλιξη της αντιπαράθεσης, ωστόσο βλέπουμε τον Σταμάτη Ταλαδιανό να μιλάει εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένος στην κάμερα του reality επιβίωσης μετά το περιστατικό με τον συμπαίκτη του.

«Πόσες προσβολές να ακούσω ρε άντρακλα; Ρε αντρακλάρα εσύ! Ποιος είσαι; Ποιος είσαι ρε; Έχω έρθει να αγωνιστώ, μπαίνω μέσα σπάω το κεφάλι μου, τα πόδια μου, και τι;», λέει ο Σταμάτης Ταλαδιανός, ξεσπώντας σε κλάματα.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (30-04-2024)

Τα ματς Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα για τη EuroLeague, όπως και ο ημιτελικός του Champions League Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης ξεχωρίζουν ...

Πέθανε ο δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής

Πέθανε ο «παλαίμαχος» δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής σε ηλικία 68 ετών, σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε ο αδερφός του, Κώστας. O Στράτος Σεφτελής γεννήθηκε στη Μυτιλήνη το 1...

Φόρτωση άρθρων...