Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Survivor: Οι ανατροπές συνεχίζονται στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας

Media
Tags: Survivor, SKAI

Για ακόμα μία Κυριακή το Survivor κέρδισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού τερματίζοντας πρώτο στη ζώνη του τόσο στο γενικό σύνολο του κοινού όσο και στο δυναμικό κοινό με ποσοστά 20,6% και 18% αντίστοιχα.

Μετά την ήττα τους στο αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας οι Μπλε αποφάσισαν να κάνουν μία τελετή… εξαγνισμού για να επανέλθουν στις νίκες και παρά τη χιουμοριστική τους διάθεση φάνηκε η πρακτική τους να πιάνει τόπο. Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας ενώ αρχικά φάνηκε πως οι Κόκκινοι με coach τον Αλέξη Παππά θα πάρουν τη νίκη, οι Μπλε κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και να πάνε σχετικά ήρεμοι στο Συμβούλιο του νησιού. Εκεί οι Κόκκινοι έδωσαν ως πρώτο υποψήφιο της εβδομάδας τον Θοδωρή Τουρκογεώργο.

 

Δείτε το τρέιλερ

 

 

Απόψε οι δύο ομάδες έρχονται με ανεβασμένη διάθεση για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας με μία δυναμική που αποδεικνύει το πόσο πολύ θέλουν τη νίκη. Απολαυστικές ανατροπές και συγκλονιστικά ματσαρίσματα σε ένα αγώνισμα που κρίνεται στα flag race.

SURVIVOR: Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (27-04-2024)

Οι αναμετρήσεις για τα πλέι άουτ της Super League, οι αγώνες της Basket League, τα παιχνίδια των Τσιτσιπά και Σάκκαρη στη Μαδρίτη, oι κατατακτήριες δοκιμές στο Moto GP και τα ματς ...

Φόρτωση άρθρων...