Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Την Τετάρτη το "αντίο" στον Β.Μπεσκένη: Συγκλονίζει μήνυμα του κουμπάρου του

Media

Tην Τετάρτη συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα πουν το τελευταίο αντίο στο δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη που άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή σε ηλικία 43 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 11:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην οδό Σοφίας Βέμπο και η κηδεία από το κοιμητήριο Γλυφάδας.

Την είδηση έκανε γνωστή ο κουμπάρος του Βασίλη Μπεσκένη, Γιάννης Χριστάκος, με μία ανάρτηση στο facebook.

Νωρίτερα, ο κουμπάρος του Βασίλη Μπεσκένη, Κώστας Κατσούδας αποχαιρέτισε τον φίλο του με ένα σπαρακτικό κείμενο στο Facebook.

«Σε αγαπούσα και σε αγαπώ σαν αδερφό μου»

«Τι σου είναι η ζωή, την μία μέρα σε κάνει να γελάς με τους αγαπημένους σου και την άλλη να κλαις.

Εχθές στις 12,00 βαφτίσαμε τον γιό του νονού τής κόρης μου, τον αγαπημένο μας Ηλία. Γελάσαμε, χαρήκαμε, χορέψαμε, αγκαλιαστήκαμε.

Σήμερα, στις 11,00 ο νονός της κόρης μου, ο αγαπημένος μου κουμπάρος, ο πατερούλης του Ηλία, έφυγε, έφυγε μακριά μας σε ηλικία μόλις 43 χρονών.

Αγαπημένε μου Βασίλη Μπεσκένη, ας είναι εύκολος ο δρόμος που πήρες, και να ξέρεις, ότι τόσο η βαφτισιμιά σου όσο και εγώ θα είμαστε δίπλα στον μικρό Ηλία και στην οικογένειά σου που τόσο πρόωρα τους άφησες μόνους.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ, με πόση αγάπη με χαιρέτησες εχθές, και είπαμε να βρεθούμε όλοι μαζί στην δυσκολία της βαφτιστήρας σου αύριο το πρωί, όπως και ποτέ δεν θα ξεχάσω, το δάκρυ που κύλησε από το άψυχο βλέμμα σου όταν σε είδα για τελευταία φορά στο φορείο και σου έκλεισα τα μάτια.

Σε αγαπούσα και σε αγαπώ σαν αδελφό μου. Καλό σου ταξίδι αγαπημένε».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Ράγισαν καρδιές στο «τελευταίο αντίο» στην 40χρονη Ενκελέιντα - «Υπέμενε και έχασε τη ζωή της»

Το πρωί του Σαββάτου (18/5) γράφτηκε ο επίλογος της τραγωδίας της δολοφονίας της 40χρονης στο Μενίδι από τον πρώην σύζυγό της. Συντετριμμένοι οι συγγενείς, τα αδέλφια και τα παι...

Φόρτωση άρθρων...