Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Το «Bloodshot» σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση από το MEGA

Media

Η ταινία θα προβληθεί την Τετάρτη 15 Ιουνίου, στις 23:20 - Δείτε το τρέιλερ

Το MEGA CINEMA φέρνει μια ακόμα μεγάλη πρεμιέρα στις οθόνες μας. Η περιπέτεια «Bloodshot», γεμάτη αδρεναλίνη και ασταμάτητη δράση, θα μεταδοθεί για πρώτη φορά τηλεοπτικά αύριο, Τετάρτη 15 Ιουνίου, στις 23:20, στο MEGA.

 

Βασισμένη στην ομότιτλη σειρά κόμικς της Valiant από τη δεκαετία του ’90 και με πρωταγωνιστή τον δημοφιλέστατο action star Βιν Ντίζελ, η ταινία αφηγείται την ιστορία του υπεράνθρωπου Bloodshot. Πρόκειται για τον στρατιώτη Ρέι Γκάρισον, ο οποίος δολοφονείται μαζί με τη γυναίκα του από έναν ψυχικά διαταραγμένο μισθοφόρο. Μετά τον θάνατό του, μια μυστική κρατική υπηρεσία επαναφέρει τον Ρέι στη ζωή αντικαθιστώντας το αίμα του με μικροσκοπικά νανορομπότ, που έχουν την ικανότητα να επουλώνουν κάθε τραύμα.

 

Ο Ρέι μεταμορφώνεται σε μια ασταμάτητη και ατρόμητη «μηχανή», με τη νανοτεχνολογία να εξουσιάζει το σώμα και το μυαλό του. Αναζητώντας τον δολοφόνο της γυναίκας του, καλείται να ξεχωρίσει τι είναι αληθινό και τι όχι σε αυτήν τη νέα του ευκαιρία για μια δεύτερη ζωή.

 

 

  • Σκηνοθεσία: Ντέιβ Γουίλσον
  • Πρωταγωνιστούν: Βιν Ντίζελ, Έιζα Γκονζάλες, Σαμ Χιούαν, Τόμπι Κέμπελ, Γκάι Πιρς
  • Διάρκεια: 98 λεπτά

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πέθανε ο δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής

Πέθανε ο «παλαίμαχος» δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής σε ηλικία 68 ετών, σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε ο αδερφός του, Κώστας. O Στράτος Σεφτελής γεννήθηκε στη Μυτιλήνη το 1...

Οι Unboxholics στην εκπομπή «Watch Next» της COSMOTE TV

Λίγο μετά την πρεμιέρα της ταινίας τους «Μην Ανοίγεις την Πόρτα», οι Unboxholics φιλοξενούνται απόψε στις 20.00 (Παρασκευή 26/4, COSMOTE CINEMA 1HD & Youtube κανάλι της COSMOTE...

Φόρτωση άρθρων...