Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Το περιθωριακό «καλλιτεχνικό» σκουπιδαριό αμαύρωσε τα Mad Video Music Awards 2022 (photos&video)

Media

Ξύλο μεταξύ δυο τράπερς κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

Ο πιο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός, τα Mad Video Music Awards, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης για 19η χρονιά, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do με τον Θέμη Γεωργαντά να υποδέχεται τους καλλιτέχνες και το κοινό σε μια βραδιά γεμάτη ανατρεπτικές συνεργασίες,  μοναδικά live acts και ένα επεισόδιο που λίγο έλειψε να τινάξει τη γιορτή στον αέρα.  

Η ένταση  δημιουργήθηκε στην εξέδρα των επισήμων, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο δυο τράπερς άρχισαν να ανταλλάσσουν   σπρωξίματα, με το πλήθος να πλησιάζει για να τους χωρίσει. 

Οι δύο τράπερς συνεπλάκησαν εκ νέου στη συνέχεια, με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή. Μάλιστα, το δεύτερο αυτό επεισόδιο συνέβη την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρισκόταν στη σκηνή και επρόκειτο να βραβεύσει τον καλλιτέχνη με την καλύτερη μπαλάντα της χρονιάς, που ήταν η  Έλενα Παπαρίζου η οποία βρισκόταν εκείνη την ώρα στα VIP καθίσματα περιμένοντας να παραλάβει το βραβείο της. 

 

 

 

 

 

On stage βρέθηκε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, για να κατευνάσει τα πνεύματα, ενώ η Παπαρίζου αποχώρησε από την εκδήλωση  επειδή πανικοβλήθηκε με όσα συνέβησαν με τους δύο τράπερς. Στη σκηνή δεν βγήκε κανένας από τους καλλιτέχνες αλλά μόνο οι χορευτές, χορεύοντας το τραγούδι που θα ερμήνευαν.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης τα Mad Video Music Awards κοινοποίησαν στα social media την εξής ανακοίνωση: «Tα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες. Τα Mad Video Music Awards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει».

Ο ένας από τους τράπερς που ενεπλάκη στο επεισόδιο, με 3 απολογητικά stories στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, ζήτησε συγνώμη για τον πανικό που προκάλεσε στα MAD VMA 2022.

«Ένα "συγνώμη" στις οικογένειες, στους μπαμπάδες, στις μαμάδες, στα παιδάκια. Έχουμε μάθει όταν μας επιτίθενται να απαντάμε, δεν είμαστε θύματα, ούτε π@τ&%ες. Την αγάπη σε όλους και του χρόνου καλύτερα...».

Σημειώνεται πως παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί ξανά στα βραβεία του MAD το 2019, όταν οι δυο τράπερς είχαν πιαστεί στα χέρια, στις κερκίδες των VIP.
 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19-04-2024)

Η μεγάλη μάχη της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού κόντρα στην Ναντ για τα ημιτελικά του UEFA Youth League, ο αγώνας του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι για το TOP-6 της Basket League και η...

Φόρτωση άρθρων...