Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Τζέιμς Φράνκο: Ξανά στην Ελλάδα για διακοπές (video)

Media

Την Ελλάδα επισκέφτηκε για ακόμη μία φορά ο Τζέιμς Φράνκο, όπως «μαρτυρούν» νέες φωτογραφίες του που κυκλοφόρησαν στα social media με τον ίδιο να βρίσκεται σε εστιατόριο.

Πριν από μερικές ώρες, ένας επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του εστιατορίου ανάρτησε στο Instagram κοινό του στιγμιότυπο με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό από την Αθηναϊκή Ριβιέρα. Οι δύο άνδρες ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό, μέσα από το μαγαζί.

Δεν έχει γίνει γνωστός ακόμη, ο λόγος που ο Τζέιμς Φράνκο βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά πιθανότατα να πρόκειται για την πρώτη του καλοκαιρινή εξόρμηση στη χώρα φέτος.

 

Δείτε την ανάρτηση

 

 

Ο Φράνκο αγαπά την Ελλάδα και δεν την επιλέγει μόνο σαν καλοκαιρινό προορισμό. Τον περασμένο χειμώνα, ο σταρ του «127 Ώρες» βρέθηκε και πάλι στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και για να διασκεδάσει σε νυχτερινό κέντρο. Τη βραδιά εκείνη, η Άννα Βίσση, με την οποία έχουν φιλικές σχέσεις, γιόρταζε τα γενέθλιά της και ο ηθοποιός έδωσε το «παρών».

 

Δείτε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok

 

 

@fannaticslive #annavissi #jamesfranco #greece #fyp #music #viral #Queen #obj #foryou #greece🇬🇷 #tiktokgreece #jamesfrancoedit ♬ original sound - fannatics

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (30-04-2024)

Τα ματς Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα για τη EuroLeague, όπως και ο ημιτελικός του Champions League Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης ξεχωρίζουν ...

Φόρτωση άρθρων...