Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Tζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ - Το ερωτευμένο ζευγάρι συνεχίζει να απολαμβάνει τον μήνα του μέλιτος (photos)

Δέκα σχεδόν ημέρες μετά τον γάμο τους, Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ απολαμβάνουν τον μήνα του μέλιτος στο Παρίσι και μαζί τους έχουν τις δύο κόρες του ηθοποιού, Βάιολετ και Σεραφίνα, αλλά και την κόρη της Λόπεζ, Εμ.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πραγματοποιεί συνεχώς δημόσιες εμφανίσεις στην Πόλη του Φωτός και αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στο Μουσείο του Λούβρου.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, Άφλεκ και Λόπεζ φαίνονται χαλαροί και ερωτευμένοι. Ντυμένοι απλά, δεν σταμάτησαν να κρατάει ο ένας το χέρι του άλλου, ενώ στο πλάι τους, στέκονταν διακριτικά τα παιδιά τους.

Tις προάλλες, η Τζένιφερ Λόπεζ έκλεισε τα 53 της χρόνια και γιόρτασε την ξεχωριστή αυτή ημέρα απολαμβάνοντας μια ρομαντική βόλτα στο Παρίσι με τον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ.

Οι νεόνυμφοι εθεάθησαν να αγκαλιάζονται σε γνωστό γαλλικό εστιατόριο και όπως ήταν φυσικό τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα. Το ζευγάρι δείχνει σε κάθε του στιγμή να λάμπει από ευτυχία και να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ. 

 

mpen

 

mpen

 

mpen

 

mpen

 

mpen

 

mpen

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (20/4/2024)

Οι αγώνες των πλέι άουτ της Super League, o ημιτελικός του Τσιτσιπά με τον Λάγιοβιτς για το Barcelona Open, η αναμέτρηση του Άρη με τον Κολοσσό για την Basket League, οι κατατακτήρ...

Η Μαρίνα Σάττι και το Eurojackpot στο πάρτι της ελληνικής αποστολής - Τραγούδησε πρώτη φορά live το «Ζάρι» και το κοινό την αποθέωσε

Το δωδεκάρι τους στη Μαρίνα Σάττι έδωσαν όλοι όσοι παραβρέθηκαν, χθες, στο πάρτι που πραγματοποίησαν η ΕΡΤ και η ελληνική αποστολή στο Shamone, εν όψει του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τ...

Φόρτωση άρθρων...