Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Βάσω Λασκαράκη και Γιάννης Τσιμιτσέλης ξανά «μαζί»

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εδώ και χρόνια έχουν χωρίσει όμως η υποκριτική τους φέρνει και πάλι κοντά. Οι δυο ηθοποιοί 11 χρόνια μετά την «Πολυκατοικία» θα συναντηθούν ξανά στη νέα κωμική σειρά του Mega με τίτλο «Μαίρη Μαίρη Μαίρη».

Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το φθινόπωρο σε σενάριο και σκηνοθεσία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου.

Σύμφωνα με το σενάριο η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη βρίσκονται στους τις τρεις πρωταγωνιστικούς ρόλους και ζουν μία γνώριμη σε όλους μας καθημερινότητα με απρόοπτα, παρεξηγήσεις και σπαρταριστές ιστορίες.
 

 

Στο πλευρό των τριών κυριών θα βρίσκεται μια πλειάδα από ηθοποιούς. Ανάμεσα σε αυτούς και ο πρώην σύζυγός της Βάσως Λασκαράκη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος θα κάνει μια guest εμφάνιση.

 

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε το πρώην ζευγάρι να εμφανίζεται μαζί στην τηλεόραση πέντε χρόνια μετά τον χωρισμό του.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17-04-2024)

Oι αγώνες ρεβάνς στα ζευγάρια Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ για την προημιτελική φάση του Champions League, το ματς του Προμηθέα με τη Μάλαγα και η ...

Φόρτωση άρθρων...