Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ο Ωνάσης με χόρευε και μου μιλούσε συνέχεια για τη Μαρία Κάλλας»

Media

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη βρέθηκε καλεσμένη στο Chart Show και επανέφερε μνήμες από τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

Μάλιστα η ηθοποιός και τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Αριστοτέλη Ωνάση και τον Σταύρο Νιάρχο, δύο από τους πλέον ισχυρούς άνδρες την εποχή που εκείνη μεσουρανούσε καλλιτεχνικά.

Μιλώντας για τους δύο ισχυρούς Έλληνες: «Ο Ωνάσης ήταν εκπληκτικός. Ήταν κύριος. Ενώ ο Νιάρχος, την ώρα που τελείωνα το τραγούδι μου, μου έστελνε ένα κουτάκι σπίρτα. Ναι, ένα κουτάκι σπίρτα. Ανέβαινα στο καμαρίνι, έβλεπα το κουτάκι και ήταν γεμάτο με λίρες. Ο Ωνάσης όμως δεν έκανε τέτοια πράγματα. Με χόρευε και μου μιλούσε συνέχεια τότε για τη Μαρία Κάλλας. Συνέχεια. Εκπληκτικό παιδί και ο γιος του, ο Αλέξανδρος» είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στη μουσική εκπομπή του Alpha.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Ζωζώ Σαπουντζάκη διηγήθηκε και απίστευτες ιστορίες και παραδέχτηκε πώς η μητέρα της είχε αναλάβει τον ρόλο της μάνατζερ και πολλές φορές μάλιστα υποδυόταν την ίδια, για να κλείνει ή να απορρίπτει δουλειές: «Τον Κώστα Βουτσά τον ήξερα από τη Θεσσαλονίκη, εγώ έκανα παραστάσεις στο θέατρο, τον έβλεπα, τον χαιρετούσα. Είχαμε πάει να κάνουμε ένα εξτρά και ήταν και η μητέρα μου εκεί γιατί με κυνηγούσε από πίσω. Σε ένα γύρισμα στεναχωρήθηκε η μαμά και πήγε στο βουνό και με έβλεπε με κυάλια. Χτυπούσε το τηλέφωνο το πρωί, εγώ κοιμόμουν γιατί δούλευα στο κέντρο και στο θέατρο και παρίστανε εμένα και τη ρωτούσαν “Πόσο;”. Και έλεγε “Α, όχι τόσο” και ζητούσε ένα μεγάλο ποσό και μου έλεγε μετά ότι μου έκλεισε δουλειές».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Survivor: Επεισόδιο ανάμεσα σε Σταυρούλα και Δαλάκα - «Σε μένα να προσέχεις πώς μιλάς»

Στο Survivor οι σχέσεις ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή φαίνεται να είναι πιο τεταμένες από ποτέ και απόδειξη αυτού, είναι το ξέσπασμα της μιας για την άλλη...

Βίκυ Καγιά: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της

Η Βίκυ Καγιά βρίσκεται σε πένθος, καθώς όπως έκανε γνωστό, ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή. Το μοντέλο και παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, όπο...

Φόρτωση άρθρων...