Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Αντισυνταγματική η θεσμοθέτηση γάμου ομοφύλων που οδηγεί νομοτελειακά σε τεκνοθεσία

Αντισυνταγματική χαρακτηρίζει ο Ανδρέας Βορύλλας την θεσμοθέτηση του γάμου ομοφύλων στην Ελλάδα ενώ διερωτάται σε ποια άγνωστη στο ευρύ κοινό ατζέντα υποκύπτει η κυβέρνηση.

Τις έντονες αντιρρήσεις του εκφράζει ο βουλευτής του Β2 Τομέα Αθηνών της ΝΙΚΗΣ, Ανδρέας Βορύλλας, αναφορικά με την συζήτηση που ανοίγει η κυβέρνηση για τον γάμο των ομοφύλων ζευγαριών και τη δυνατότητα που θα δίνεται σε ένα ομόφυλο ζευγάρι να υιοθετήσει παιδί.

«Εδώ τίθεται ένα σημαντικό θέμα δημοκρατίας και κοροϊδίας του ελληνικού λαού», σημειώνει ο Ανδρέας Βορύλλας. «Και ακόμα και τώρα ο πρωθυπουργός κοροϊδεύει και μπερδεύει τον ελληνικό λαό καθώς η θεσμοθέτηση γάμου ομοφύλων οδηγεί νομοτελειακά σε τεκνοθεσία μέσω των ευρωπαϊκών δικαστηρίων», συμπληρώνει.

Σύμφωνα με τον Ανδρέας Βορύλλα ο «πρωθυπουργός έκρυψε επιμελώς προεκλογικά την θέση του για τον γάμο των ομόφυλων και την δυνατότητα που θέλει να τους παρέχει η κυβέρνηση της Ν.Δ. να υιοθετούν παιδιά», εξαπατώντας του ψηφοφόρους της Ν.Δ..

Μάλιστα, ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ τονίζει πως «αν στην κυβέρνηση θεωρούν πως το θέμα απασχολεί τον ελληνικό λαό τότε θα πρέπει να προβεί σε δημοψήφισμα, που να δικαιολογεί την όποια απόφαση παρθεί».

«Πρόκειται για συνταγματικό πραξικόπημα που προσπαθεί ο πρωθυπουργός να παρουσιάσει ως πρόβλημα που απασχολεί τον ελληνικό λαό. Τα προβλήματα όμως του ελληνικού λαού είναι άλλα που δυστυχώς στην κυβερνητική χρυσή γυάλα είναι αδύνατον να ακουστούν», υπογραμμίζει ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ.

«Ας μας δώσουν στοιχεία να κρίνουμε. Πόσα είναι τα ομόφυλα ζευγάρια που θέλουν να παντρευτούν και δεν μπορούν και πόσα αυτά που θέλουν να υιοθετήσουν και δεν μπορούν. Μην παρουσιάζεται σαν τεράστιο ζήτημα της ελληνικής κοινωνίας το καπρίτσιο μίας ελίτ που έχει μάθει να υπηρετεί τα πάθη της και τον εγωισμό της», συμπληρώνει.

«Εμείς στη ΝΙΚΗ δεν θα υποκύψουμε ποτέ σε ψευτοδιλήμματα που θέτουν οι δικαιωματιστές και όσοι φαίνεται πως επιβάλλουν στην κυβέρνηση τις συγκεκριμένες πολιτικές. Δεν θα δεχτούμε να παίξουμε τον ρόλο του παρατηρητή στην κρυφή ατζέντα που υπηρετεί με ζήλο ο πρωθυπουργός. Γιατί αν δεν ήταν κρυφή θα την έφερνε προεκλογικά προς συζήτηση στη βάση των ψηφοφόρων του κυβερνητικού κόμματος», τονίζει ο Ανδρέας Βορύλλας.

Ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ υπογραμμίζει πως «παραλάβαμε από τους παππούδες μας και τις γιαγιάδες μας έναν αξιακό κώδικα, που θα υπηρετήσουμε έως το τέλος της ζωής μας και αυτόν θα δώσουμε στα παιδιά μας» και συμπληρώνει πως «δεν θα παραδώσουμε την ευλογημένη από τους πατέρες της Εκκλησίας μας χριστιανική οικογένεια στα ριπαρά χέρια των όποιων ελίτ».

«Στην προσευχή ας κατατρέξουμε όλοι μας, το όπλο των χριστιανών, για να φωτίσει ο Θεός αυτούς που θέλουν να επιβάλλουν ξένα προς τα χρηστά ήθη του λαού μας, ξενόφερτα, αντιχριστιανικά και αντισυνταγματικά πρότυπα», καταλήγει ο Ανδρέας Βορύλλας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δικαιοσύνη, ο μεγάλος ασθενής

Μεταξύ των προϋποθέσεων για να αποτολμήσει ένας επενδυτής να σχεδιάσει και να πραγματοποιήσει μια επένδυση, που θα αρχίσει να αποδίδει μετά από ένα Χ χρονικό διάστημα υπάρχουν και ...

Φόρτωση άρθρων...