Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Αρχή της αποδόμησης της ελληνικής οικογένειας ο γάμος των ομοφυλοφίλων

Το επικείμενο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων και την τεκνοθεσία που θέλει να φέρει το συντομότερο η κυβέρνηση προς ψήφιση εγείρει μια σειρά από ερωτήματα. Αποτελεί μείζον πολιτικό θέμα για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που εξαπάτησε τον ελληνικό λαό στις εκλογές αφού για το επίμαχο θέμα δεν είχε γίνει προεκλογικά καμία αναφορά.

Όσο κι αν ψάξουμε στις προγραμματικές δεσμεύσεις του πρωθυπουργού δεν θα βρούμε ούτε μια αράδα για τον γάμο των ομοφυλόφιλων. Άρα βρίσκεται απέναντι στην ελληνική κοινωνία που δημοσκοπικά το 80% είναι αντίθετο. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που η ΝΙΚΗ, μέσω του προέδρου της κ. Δ. Νατσιού ζήτησε δημοψήφισμα.

Όλοι γνωρίζουμε πως οι βαθιά ριζωμένες αξίες του ελληνισμού προέρχονται από την πυρηνική οικογένεια, τη χριστοπιστία αλλά και τον 5.000 ετών πολιτισμό μας, χωρίς καμία έκπτωση για να μπορούμε ως έθνος, εμείς οι σημερινοί Έλληνες, να το παραδώσουμε ακέραιο στα αγέννητα παιδιά μας. 
Και εδώ να μου επιτραπεί να μεταφέρω μια ιστορική αναφορά για τον πρώτο γάμο ομοφυλοφίλων, που αυτό έγινε στην παρηκμασμένη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία από τον πιο αιμοβόρο διώκτη των πρώτων Χριστιανών, τον Νέρωνα. Σύμφωνα με τον ιστορικό Κάσσιο Δίρωνα (2ος-3ος αι.) ο Νέρωνας παντρεύτηκε κάποιον ονόματι Σπόρο, τον βάπτισε «Σαββίνα» ενώ ταυτόχρονα παντρεύτηκε και άλλον νέο, ονόματι Πυθαγόρα. Μάλιστα όταν πραγματοποιήθηκε ο γάμος, ο Νέρωνας, ο οποίος διατηρούσε και αιμομικτικές σχέσεις με τη μητέρα του Αγραπίννα, εξέδωσε διάταγμα, που υποχρέωνε όλες τις κατακτημένες επαρχίες να γιορτάσουν το «χαρμόσυνο γεγονός». 

Και φυσικά, εορτάστηκε και στην υποδουλωμένη Ελλάδα (Sostinas Nero XXVII-XXIX). Έτσι λοιπόν, gay γάμος στην Αρχαία Ρώμη, παλαμάκια οι Έλληνες πρόκριτοι διορισμένοι από τη Ρώμη. Gay γάμος με τη βούληση της νέας «Ρώμης», ξανά παλαμάκια οι νεοταξίτες νεοέλληνες πρωθυπουργοί και αρχηγοί κομμάτων, υπό τα άγρυπνα βλέμματα των συνασπισμένων τοποτηρητών της παγκοσμιοποιημένης πολυπολιτισμικής Δύσης.

Το έφερα ως παράδειγμα, γιατί το τότε, πριν 2000 χρόνια σε μια παρηκμασμένη αυτοκρατορία, κατέρρευσε, και κανείς εντεύθεν δεν είχε μια τέτοια συμπεριφορά.

Αν σήμερα, ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του μπορούν να προχωρήσουν σε ένα τέτοιο αποτρόπαιο νομοσχέδιο, θα πρέπει να αναρωτηθούμε μήπως τελικά είναι η αρχή αποδόμησης του οικογενειακού θεσμού. Κι αυτό μπορεί να είναι μόνο η αρχή. Κανείς δεν μας διαβεβαιώνει πως αύριο δεν θα έρθουν οι παιδόφιλοι να ζητήσουν κι αυτοί με την σειρά τους νομιμόποιηση… Εδώ θα μπορούσε κάποιος να απαντήσει πως οι παιδόφιλοι είναι ψυχοδιαστροφικοί και ποινικά κολάσιμοι. Όμως, πως αντιμετωπίζει η ψυχιατρική επιστήμη τους ομοφυλόφιλους; Μεταφέρω αυτούσια επιστημονική έρευνα και μελέτη, μέσω τεράστιας βιβλιογραφίας που αναφέρεται, από επιφανείς επιστήμονες αλλά και τα ιατρικά πρωτόκολλα, βάσει της οποίας και σήμερα οι Έλληνες ψυχίατροι και η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα αντιμετωπίζουν το θέμα της ομοφυλοφιλίας.

* O Ανδρέας Βορύλλας είναι βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών της «Νίκης»
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δικαιοσύνη, ο μεγάλος ασθενής

Μεταξύ των προϋποθέσεων για να αποτολμήσει ένας επενδυτής να σχεδιάσει και να πραγματοποιήσει μια επένδυση, που θα αρχίσει να αποδίδει μετά από ένα Χ χρονικό διάστημα υπάρχουν και ...

«Αλέξη, καληνύχτα και καλή τύχη»

Ο Τσίπρας στην «αυλή των θαυμάτων» του Κασσελάκη: Σοκ στη Δημοκρατική Παράταξη με την εμφάνισή του στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου.

Φόρτωση άρθρων...