Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Εκλογές: η μόνη λύση

Απόψεις

Πολλά και αυξανόμενα σε ένταση είναι τα θέματα που καλείται, να αντιμετωπίσει η Κυβέρνηση.

Στο εσωτερικό, το οικονομικό κυριαρχεί στην καθημερινότητα των πολιτών, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τα όρια της αντοχής και σε συνδυασμό με τους πλειστηριασμούς κατοικιών, η κατάσταση είναι πλέον έκρυθμη.

Η μόνη λύση είναι οι εκλογές Tης Θάλειας Χούντα*

Η εγκληματικότητα και το εν γένει αίσθημα ανασφάλειας, αποτελεί ακόμη ένα πονοκέφαλο για την Κυβέρνηση, αφού η Ελληνική Αστυνομία στερείται προσώπων και υλικών, για να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Σε όλα αυτά, έχει προστεθεί εδώ και ένα μήνα το θέμα των δύο στρατιωτικών μας, οι οποίοι παραμένουν φυλακισμένοι στην Τουρκία και με αβέβαιο τον χρόνο απελευθέρωσής τους.

Στον εξωτερικό τομέα, το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων αποτελεί ¨αγκάθι¨ με ανεξέλεγκτες προεκτάσεις στο εσωτερικό και συγκεκριμένα, το πώς θα αποτυπωθεί σε πρόθεση ψήφου η κυβερνητική προσπάθεια.

Το όνομα «Μακεδονία» είναι αδιαπραγμάτευτο για την πολύ μεγάλη πλειοψηφία του λαού και αποτελεί το σημείο εκείνο, που θα κρίνει και τον κυβερνητικό συνασπισμό.

Τέλος, τείνει να εδραιωθεί η άποψη περί θερμού επεισοδίου με την Τουρκία, η οποία φροντίζει, να ανεβάζει συνεχώς και την ρητορική της εναντίον της χώρας μας αλλά και να προβαίνει σε στρατιωτικές κινήσεις ευθέως απειλητικές.

Όλα αυτά είναι πάρα πολλά για μία κουρασμένη Κυβέρνηση, με εσωτερικές τριβές και αντιθέσεις και με τον κόσμο να της έχει γυρίσει την πλάτη. Πέρα από τα ψέματα που έχουν ακουστεί από κυβερνητικά χείλη, ο λαός βιώνει πλέον τις δυσκολίες σε κάθε του στιγμή και παλεύει για την αξιοπρέπειά του και την συντήρησή του.

Η μόνη διέξοδος είναι η όσο το δυνατόν συντομότερη προσφυγή στις κάλπες, όπου θα κριθούν και αναδειχθούν οι έντιμες φωνές και η σταθερή πορεία στις απόψεις, με αποκλειστικό σκοπό το εθνικό συμφέρον.

  • Η Θάλεια Χούντα είναι δημοσιογράφος - στελέχους Ένωσης Κεντρώων

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τι ωθεί τα χρηματιστήρια σε νέα ρεκόρ

Ιστορική μέρα η χθεσινή για τη Wall Street, καθώς έπιασε τις 40.000 μονάδες για πρώτη φορά στη χρηματιστηριακή ιστορία, έστω και αν το κλείσιμο δεν είχε μπροστά το ψηφίο τέσσερα. ...

Όργιο αντισημιτισμού στη Γαλλία

Σοβαρές καταγγελίες του Πρωθυπουργού Γκαμπριέλ Αττάλ, που βλέπει η άνοδος του ισλαμο-ναζισμού σε γαλλικά σχολεία και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, να υπονομεύει τη Γαλλική Δημοκρα...

Φόρτωση άρθρων...