Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Γαλλία: Οι ναρκέμποροι παρακαλούν τους τραμπούκους

Αφού το οργανωμένο ισλαμογενές ναρκεμπόριο στη Γαλλία βοήθησε στο να καεί η χώρα, τώρα παρακαλεί τους τραμπούκους να τα μαζέψουν, γιατί χάνεται.... τζίρος!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο Αχμέτ Ντ., γνωστός ναρκέμπορος στην πόλη Ναντέρ κοντά στο Παρίσι, όπου δρα ανενόχλητος σε συγκεκριμένη συνοικία, απευθύνει έκκληση στους τραμπούκους που καίνε και λεηλατούν ότι βρουν μπροστά τους, να κάνουν κράτει.

Την ίδια έκκληση κάνουν και άλλοι «συνάδελφοί»του στη Μασσαλία, στη Γκρενόμπλ και αλλού, όπου οι τραμπούκοι έχουν πυρπολήσει, για την ώρα, 263 δημόσια κτίρια, 7 τράπεζες, 2 βιβλιοθήκες, 8 εμπορικά κέντρα, 4 σχολεία, 19 σούπερ-μάρκετ και 32 εστιατόρια. Παρακαλούνται όμως να τα μαζέψουν γιατί το εμπόριο ναρκωτικών καταρρέει και οι νεαροί ντίλερ γίνονται όλο και πιο γνωστοί στις διωκτικές αρχές.

Οι μεγάλοι πελάτες του αφού παρακινήθηκαν να τα κάνουν όλα λαμπόγυαλο, κάπου έχουν ξεχάσει τις δόσεις τους και αυτό δημιουργεί αναδουλειές.

Το ίδιο πρόβλημα έχουν και οι μαφιόζοι της Μασσαλίας, στην πόλη όπου το 2022 έγιναν 102 εγκλήματα ζωής, 6.670 μαχαιρώματα και 1.126 ληστείες.

Σήμερα στη Μασσαλία, τα περισσότερα καταστήματα του κέντρου της πόλης έχουν λεηλατηθεί, που σημαίνει ότι οι τραμπούκοι έχουν τελείως αποθρασυνθεί. Γεγονός όμως που εμποδίζει πλέον τους ναρκέμπορους να επεκτείνουν τη γεωγραφική τους επιρροή.

Αυτό ήταν εξάλλου και ο αρχικός στόχος των ναρκεμπόρων, οι οποίοι τώρα έχουν αρχίσει να επιτίθενται σε κατοικίες δημάρχων σε πόλεις όπως η Νιμ, Μονπελιέ και άλλες. Πέρα όμως από τους ναρκεμπόρους το ξέσπασμα της βίας φοβίζει πλέον και αρκετούς ιμάμηδες που το παρακίνησαν. Φοβούνται ότι ένα μέρος των νέων τραμπούκων θα πλησιάσει την ακροαριστερά, η οποία δεν ελέγχεται πλήρως από τον έρποντα ισλαμοφασισμό και που κάνει γλυκά μάτια στα μπουμπούκια της προόδου.

Κάτι τέτοιο θα ήταν αρνητικό για τον ισλαμοφασισμό, γιατί αντί για τον Προφήτη, οι νέοι τζιχαντιστές θα έριχναν ίσως κλεφτές ματιές προς Μαρξ και Λένιν πλευρά. Ως γνωστόν δε, οι θεράποντες του διαλεκτικού υλισμού δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά με τη θρησκεία. Άλλο το εξ Αφγανιστάν όπιο των Ταλιμπάν και των εταίρων τους και άλλο αυτό του λαού!

Κατά τα λοιπά είναι ηλίου φαεινότερον ότι ο ισλαμοφασισμός κάνει γενική προπόνηση στη Γαλλία, την οποίαν και θέλει να εξευτελίσει με την ακύρωση των ΟΑ του 2024. Έπεται συνέχεια λοιπόν…

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...