Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Γιατί δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ Χαμάς και Ναζί

Οι Παλαιστίνιοι δεν θα βρουν ποτέ τη θέση τους στην Ιστορία, αν δεν απαλλαγούν από τον ισλαμο-ναζισμό που 17χρόνια δια της βίας τους κυβερνά.

Οι Παλαιστίνιοι δεν θα βρουν ποτέ τη θέση τους στην Ιστορία, αν δεν απαλλαγούν από τον ισλαμο-ναζισμό που 17χρόνια δια της βίας τους κυβερνά. Για τον Αδόλφο Χίτλερ και τους ομοϊδεάτες του, την εξολόθρευση των Εβραίων την είχαν εντάξει σ’ ένα πρόγραμμα με τίτλο «Τελική λύση». 

Για τη Χαμάς και τον λοιπό ισλαμικό οχετό που την ακολουθεί, η ιδέα «τελική λύση» είναι μέρος της ύπαρξής της, όπως αυτή σχεδιάστηκε και μπήκε σε εφαρμογή από τον αγιατολάχ Χομεϊνί, τον «άνθρωπο» που ανέδειξε το Κοράνι σε «εγχειρίδιο εγκλημάτων» και μετέτρεψε την αρχαία Περσία σε τόπο εφαρμοσμένου ισλαμισμού

Με βάση λοιπόν αυτή την ιδεολογία, οι δολοφόνοι της Χαμάς, που συνήθως έχουν εκπαιδευτεί από κούνια για να σκοτώνουν, εφαρμόζουν κατά γράμμα την τακτική των περίφημων «Einsatzgruppen», δηλαδή των ναζιστικών παραστρατιωτικών οργανώσεων, που εκτιμάται ότι είχαν δολοφονήσει 1,5 εκατομμύριο Εβραίους.

Εν τούτοις, αυτές οι ναζιστικές συμμορίες, ποτέ δεν έφτασαν στο επίπεδο να σφάζουν βρέφη και να ουρούν σε δολοφονημένες γυναίκες. Το «υπέροχο» αυτό θέαμα είναι μέρος της κουλτούρας της Χαμάς, αλλά και όλων αυτών που υποστηρίζουν και στηρίζουν «τον δίκαιο αγώνα» της. 

Κατά τα λοιπά, καλό θα ήταν οι εγχώριες αρχές να αρχίσουν να ασχολούνται με το πόσοι και ποιοι είναι οι απεσταλμένοι της Χαμάς στην Ελλάδα. Διότι αυτοί που προχθές διαδήλωναν υπέρ της Χαμάς στην Αθήνα, μπορεί μεθαύριο να κάνουν αιματηρά ντου σε ντισκοτέκ τουριστών για παράδειγμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δικαιοσύνη, ο μεγάλος ασθενής

Μεταξύ των προϋποθέσεων για να αποτολμήσει ένας επενδυτής να σχεδιάσει και να πραγματοποιήσει μια επένδυση, που θα αρχίσει να αποδίδει μετά από ένα Χ χρονικό διάστημα υπάρχουν και ...

Φόρτωση άρθρων...