Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Η εγκληματική επίθεση του αδίστακτου Πούτιν και η υποχρέωση της Δύσης απέναντι στη «Συμμορία της Μόσχας»

Η χθεσινή πυραυλική επίθεση των Ρώσων στην Οδησσό τη στιγμή που ο Ουκρανός Πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι συναντιόταν με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αποτελεί ορόσημο για τη Δύση, η οποία, πρέπει να καθορίσει τον τρόπο με τον οποίο θα κάνει πιο... αισθητή την παρουσία της, για να βάλει φρένο στα δολοφονικά σχέδια του Πούτιν.

Η "Συμμορία της Μόσχας" που απαρτίζεται από τον Πούτιν, τον Μεντβέντεφ, τον Λαβρόφ, τον Πεσκώφ, τη Ζαχάροβα και άλλα "φρούτα", με την εκτόξευση του βαλλιστικού πυραύλου στην Οδησσό, "άγγιξε" στην κυριολεξία, τόσο την Ευρώπη όσο και την Ελλάδα. Δεν θα υιοθετήσουμε ούτε θα απορρίψουμε την επίσημη θέση των Ρώσων ότι ο πύραυλος στόχευε σε εγκαταστάσεις όπου υπήρχαν ουκρανικά drones. Ξέρουμε όμως, ότι στόχος τους είναι ο Ζελένσκι. Μάλιστα προ ημερών, είδαμε τον "αχυράνθρωπο" του Πούτιν, Ντμίτρι Μεντβέντεφ να εμφανίζεται με τον χάρτη της Ουκρανίας, την οποία παρουσίαζε ως... ρωσική!

Ο εισβολέας Πούτιν, έχοντας μια ιδιοκτησιακή αντίληψη για μία ελεύθερη χώρα, η οποία θέλει να ανήκει στη Δύση και στην Ευρώπη, ζητάει τα ρέστα και μάλιστα μας απειλεί με... πυρηνικά. Σκεφτείτε μόνο ότι αυτή η εγκληματική οργάνωση της Μόσχας, κατά περίεργο τρόπο έχει "εξαφανίσει" όχι μόνο αντιπάλους που βρίσκονται απέναντι στον Πούτιν, αλλά και ημέτερους που τόλμησαν να πουν όχι ή μη! Έφαγαν τον επικεφαλής της Wagner, Πριγκόζιν, ο οποίος έκανε τη βρώμικη δουλειά για τον Πούτιν, αλλά μετά είπε να κάνει και αυτός μια επίδειξη... ισχύος για να φοβηθεί ο Πούτιν! Τελικώς, ενώ ταξίδευε με ελικόπτερο, βρέθηκε να κοιτάζει τα... ραδίκια ανάποδα!

Από την άλλη, είδαμε όλοι το τέλος του μοναδικού που θα μπορούσε να συγκινήσει τους Ρώσους, τον Αλεξέι Ναβάλνι. Πέθανε από... φυσιολογικό θάνατο, μετά από διαμονή στα... θέρετρα της Σιβηρίας! Και φυσικά δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους, πώς αυτός ο... χριστιανός Πούτιν, μπορεί να κάνει τέτοια εγκλήματα! Και πολύ περισσότερο, πώς ο Πατριάρχης Μόσχας μπορεί να παραμένει για τόσο μεγάλο διάστημα σιωπηλός, όταν ο Πούτιν με τους μεγάλους σταυρούς, ξεφτιλίζει με τις πράξεις του τις αρχές της Ορθοδοξίας μπροστά στα μούτρα του! Είναι το ίδιο κατάπτυστος και αυτός, στέκοντας σαν μαριονέτα μπροστά στις κτηνωδίες του Πούτιν στην Ουκρανία.

Η Ευρώπη μετά και το χθεσινό χτύπημα, ελπίζουμε να έχει θορυβηθεί περισσότερο και να αποδείξει ότι δεν κοιμάται. Χτύπησαν σε περιοχή όπου ήταν κοντά ο Ζελένσκι και ένας πρωθυπουργός ευρωπαϊκής χώρας. Και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το χτύπημα του Πούτιν δεν ήταν στον... βρόντο, αλλά ήθελε να στείλει μήνυμα προς τους Ευρωπαίους να σταματήσουν τα... σούρτα φέρτα στην Ουκρανία, γιατί η χώρα ανήκει στον... Πούτιν! Τόσο απλά! Μάλιστα, ο εγκληματίας Βλαδίμηρος προειδοποιεί τους Ευρωπαίους πολίτες, ότι οι... κακές κυβερνήσεις που έχουν, θέτουν και τους ίδιους σε κίνδυνο! Δηλαδή, ο αρχιεγκληματίας Πούτιν μας προειδοποιεί ότι θα μας... εξαφανίσει με τα πυρηνικά. Λες και οι υπόλοιποι, έχουν... νεροπίστολα!

Μετά τη χθεσινή επίθεση, η Ευρώπη έχει μια μοναδική ευκαιρία να δείξει ότι είναι σε θέση να διαλύσει όλα τα δίκτυα που τροφοδοτεί με χρήμα ο Πούτιν εντός των συνόρων της. Έρχονται Ευρωεκλογές, οι Ευρωπαίοι πολίτες έχουν κουραστεί από τη συνεχή οικονομική βοήθεια στην Ουκρανία και ο κίνδυνος ανατροπών είναι ορατός. Γιατί χρήσιμοι ηλίθιοι υπάρχουν σε όλες τις χώρες της Ένωσης.

Πρέπει να υπάρξει συντονισμός σε ανώτατο επίπεδο, ώστε οι θύλακες του Πούτιν που υπάρχουν εντός Ευρώπης, να εξαρθρωθούν πλήρως. Είναι αναγκαίο ένα... ξεβράκωμα όλων αυτών των κομμάτων και οργανώσεων που ενώ απολαμβάνουν τον δυτικό τρόπο ζωής, κάνουν τα χατίρια ενός δικτάτορα και υπονομεύουν το ίδιο τους το σπίτι. Τέτοια αλητεία και τέτοια προκλητική συμπεριφορά δεν συναντά εύκολα κάποιος. Άλλοι... χαρτζηλικώνονται, άλλοι ζουν σε περιβάλλον πλήρους δημοκρατίας την οποία καταγγέλλουν όταν δεν τους αφήνει ελεύθερους να τα... ρημάξουν όλα, ενώ την ίδια στιγμή, αυτά τα ανθρωποειδή θαυμάζουν έναν εγκληματία που απειλεί το σπίτι μας.

Η καταδίκη της επίθεσης από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς ήταν άμεση. Όμως, δεν είδαμε το ίδιο να συμβαίνει και στην περίπτωση της χώρας μας. Δεν είδαμε κόμματα... ζεστά και αποφασισμένα να καταδικάσουν μια επίθεση που στρεφόταν και κατά του Έλληνα πρωθυπουργού. Βλέπουμε τους εδώ πουτινόφιλους και πουτινολάγνους να κάνουν κηρύγματα για τα... e-mail της Μισέλ Ασημακοπούλου, αλλά να εμπνέονται από τη... δημοκρατική συμπεριφορά καθεστώτων τύπου Πούτιν, Ερντογάν, Μαντούρο και Κιμ Γιονγκ Ουν!

Βέβαια, εδώ και χρόνια τίθενται πολλά ερωτήματα σχετικά με το πόσο... κοστίζει ή αξίζει, η σιωπή κάποιων κομμάτων εντός Ελλάδος, απέναντι στα εγκλήματα του Πούτιν.

Μιλάμε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, για τα οποία αριστερά κόμματα και ακροδεξιά ή φασιστικά κόμματα στη χώρα μας, κάνουν... τουμπεκί ψιλοκομμένο! Έρχονται Ευρωεκλογές και πολλοί σχηματισμοί στην Ευρώπη βλέπουν προς Ρωσία μεριά, περιμένοντας να... αναγνωριστεί η πολύτιμη συμβολή στην ανάδειξη της "Πουτινικής Δημοκρατίας". Αυτό το σύστημα, όπου συνδέεται και με τη ροή χρήματος μέσω πολύ ύποπτων διαδρομών, πρέπει να αποκαλυφθεί. Πρέπει να μάθουμε μέχρι τέλους, γιατί κάποιοι παίζουν τα παιχνίδια του Πούτιν στην Ευρωβουλή, γιατί υπονομεύουν και σαμποτάρουν την κοινή ευρωπαϊκή ιδέα και γιατί εν τέλει θέλουν την καταστροφή της Ευρώπης, έχοντας τη βαθιά ικανοποίηση της κυριαρχίας του Πούτιν.

Αν πήγαιναν να μείνουν στη Ρωσία, καλύτερα θα ήταν και γι' αυτούς και για εμάς. Αλλά και να πήγαιναν, μάλλον δεν θα τύχαιναν της υποδοχής και της φιλοξενίας που θα περίμεναν...

Μια άλλη πτυχή που σχετίζεται με τα προαναφερόμενα, έχει να κάνει με τον τρόπο που τοποθετήθηκαν τα εγχώρια "τρολ" του διαδικτύου σε σχέση με το χθεσινό γεγονός.

Διαβάσαμε για "τα μόλις 150 μέτρα του Μητσοτάκη", άλλοι εύχονταν θάνατο, άλλοι ευχαριστιόντουσαν για το χτύπημα. Με ανεγκέφαλους που "πυροβολούν" τα πόδια τους αλλά ταυτόχρονα λειτουργούν ως πρόθυμοι ηλίθιοι για την πρόκληση ζημιάς στη χώρα μας και στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια, υποστηρίζοντας ανοικτά τον Πούτιν, σίγουρα δεν μπορείς να συνεννοηθείς. Δεν μπορεί κάποιος να πάρει στα σοβαρά όλα αυτά τα "σκουπίδια" που θεωρούν... φυσιολογική την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, για να πέσει ένας "φασίστας" (ο δημοκρατικά εκλεγμένος Πρόεδρος Ζελένσκι) και να αναλάβει τα ηνία της χώρας ο "δημοκράτης" (ο ορισμός του εγκληματία) Πούτιν, που δεν θα δίσταζε να "φαρμακώσει" ακόμη και τις οικογένειες του (ποιος ξέρει, πόσες έχει...). Μιλάμε για έναν ψυχοπαθή δολοφόνο, τον οποίο λατρεύουν πολλά εγχώρια πολιτικά παρτάλια και "ναυάγια" της ζωής.

Το χθεσινό χτύπημα στην Οδησσό, ήταν ένα ακόμη χτύπημα σε μια κυρίαρχη χώρα από έναν εισβολέα. Ήταν ένα ακόμη χτύπημα σε ευρωπαϊκό έδαφος. Αυτός είναι ο πόλεμος του Πούτιν, απέναντι στην Ουκρανία που θέλει να είναι ανεξάρτητη, ελεύθερη, εθνικά υπερήφανη. Πρέπει ωστόσο να ξέρουν όλοι αυτοί οι τύποι που... πίνουν νερό στο όνομα του Πούτιν, καθώς και οι ανεγκέφαλοι οπαδοί του στην Ελλάδα, ότι η νομιμοποίηση της εισβολής του αρχιεγκληματία Πούτιν, είναι μια πράξη αντίστοιχη της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Όσοι έχουν μηδενικά αποθέματα τσίπας, μπορούν να πάνε να ζήσουν το... όνειρο τους στη "δημοκρατία" του Πούτιν.

Η οργή και η αηδία είναι για όλους τους...

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η επικράτηση Κασσελάκη στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ισοδυναμεί με το πολιτικό τέλος Τσίπρα

Πρόσωπο με ιδιαίτερη διαδρομή στην Αριστερά, την πολιτική και τη δημοσιογραφία, που υπολήπτεται ο υπογράφων, διαμαρτύρεται για την κριτική στην παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη εκδήλ...

Ο Σωκράτης και η νέα ηγεσία

Ο μεγάλος Έλληνας φιλόσοφος,είναι όσο ποτέ άλλοτε επίκαιρος στη σημερινή εποχή των τεράστιων αλλαγών,που υπαγορεύουν και νέες ηθικές προσεγγίσεις.

Φόρτωση άρθρων...