Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Ο 50αρης είναι ο νέος της εποχής

Απόψεις Στέλλα Δροσοπούλου

Δεν χρειαζόμασταν τον Γιώργο Τράγκα να μας πει πως ο άντρας στα 50 του «τρελαίνεται» αν και ήταν η δικαιολογία του για όσα είδαμε στο video από τον γάμο του στο Las Vegas.

Και να κρατούσε η «τρέλα» μόνο όσο τα 50! Αυτή όμως κρατάει χρόνια μάλλον, αν δούμε την ιστορία του Ανδρέα Παπανδρέου και του Άκη Τσοχατζόπουλου. Μετά τα 50 αρχίζει το «πάρτι», και ο εκτροχιασμός!

Υπάρχει η κατηγορία των ανδρών που όταν πατήσουν τα 50 και εγγράψουν και κάμποσα μηδενικά στον τραπεζικό τους λογαριασμό, αναζητούν την trophy wife και η άλλη κατηγορία, αυτών που αναζητούν συνοδοιπόρο στο ξεφάντωμα της ζωής, που απειλητικά στερεύει.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο «μερακλής» της υπόθεσης. Ήθελε πληθωρική και ανοιχτόμυαλη σύζυγο για τα τελευταία χρόνια της ζωής του επί γης. Και σαν να σήκωνε το «μεσαίο δάκτυλο» στα στερεότυπα που θέλουν για έναν πρωθυπουργό politically correct γυναίκα δίπλα του, έκανε νόημα στη Δήμητρα Λιάνη να κατέβει μετά από εκείνον στην πρώτη επίσημη παρουσίαση της. Μια γυναίκα έτοιμη για όλα. Αυτή θέλω και αυτή είναι.

Στην άλλη ιστορία ο γνωστός πολιτικός ηράσθην την φιλόδοξη, αποφασισμένη και βιαστική επαρχιώτισσα . Αυτή η «Μαρία» τα ήθελε όλα και τα ήθελε εδώ και τώρα! Μεγάλη και κοσμοπολίτικη ζωή και παρά με ουρά! Και φυσικά αυτό που την πρόδωσε ήταν η ανάγκη της να μάθουν όλοι, ότι τα απέκτησε. Και έτσι τον Ιούνιο του 2010, η εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένη Ράικου διέταξε προκαταρκτική εξέταση, με αφορμή δημοσιεύματα για την αγορά ακινήτου στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, καθώς και για ανακριβή φορολογική δήλωση του Άκη Τσοχατζόπουλου για το έτος 2009. Η συνέχεια είναι γνωστή τοις πάσι.

Στην ιστορία του Γιώργου Τράγκα δεν ξέρουμε αν η τελευταία σύζυγος ήταν η αιτία για τις ατασθαλίες του, ξέρουμε όμως πως ο μακαρίτης είχε βρει την αδελφή ψυχή για μια ζωή διασκεδαστική.

Το 60σέλιδο πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος) που βρίσκεται πλέον στα χέρια του Οικονομικού Εισαγγελέα για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα, εκτός από μια ολομέτωπη επίθεση στον λαϊκισμό, είναι μια υπενθύμιση πως αυτό που πραγματικά διαρκεί είναι η αγάπη, για αυτό και την βρίσκει κανείς δυσκολότερα από τα χρήματα.

Επίσης πιστεύω πως οι παραπάνω ιστορίες έχουν να αναδείξουν τα εξής ηθικά διδάγματα:

  • Όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα.
  • Ότι δεν έχεις αποκτήσει ο ίδιος και νόμιμα δεν είναι ποτέ δικό σου.
  • Οι γυναίκες που είχαν ευθύνη για την κατάρρευση της αυτοκρατορίας του συζύγου βρέθηκαν μαζί του κάτω.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εκλογές σε Τουρκία και Ελλάδα

Μέσα σε 3 μήνες διεξάγονται κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις στην Ελλάδα και την Τουρκία. Οι τουρκικές εκλογές (31 Μαρτίου) αφορούσαν την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά λόγω σκληρής σύγκ...

Το γεωπολιτικό σταυρόλεξο της Μέσης Ανατολής

Σε σημείο καμπής βρίσκονται τα γεωπολιτικά λόγω της έντασης στις σχέσεις Ισραήλ-Ιράν, ενώ την ίδια στιγμή, τα μηνύματα από τις αγορές είναι πολλά, προειδοποιητικά, αλλά και σε μεγά...

Φόρτωση άρθρων...