Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ο Ισλαμο - Ναζισμός της Χαμάς και ο εξευτελισμός της Αριστεράς του Μελανσόν στη Γαλλία

Για την ευρωπαϊκή δημοκρατική αριστερά το συνονθύλευμα της «Ανυπότακτης Γαλλίας» του Ζαν-Λυκ Μελανσόν, αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο του ισλαμο-ναζισμού της Χαμάς.

Τα κόκκαλα των Ζαν Ζωρίς, Λεόν Μπλούμ, Ζαν Μουλέν και Φρανσουά Μιττεράν θα τρίζουν στους τάφους τους. Στο όνομα τους και φτύνοντας την ιστορία τους, ένα χυδαίο, βίαιο και από πολλές πλευρές μαφιόζικο πολιτικό μόρφωμα, αυτό της «Ανυπότακτης Γαλλίας», του εξουσιολάγνου και με αρκετά εκατομμύρια στην άκρη Ζαν-Λυκ Μελανσόν, δεν κρύβει πλέον τον ναζιστικού τύπου αντισημιτισμό του και με τη σιωπή του στηρίζει τις 1620 απόπειρες βίας που έγιναν στη Γαλλία σε βάρος εβραϊκών οικογενειών και καταστημάτων τις 12 τελευταίες μέρες.

«Ούτε την εποχή της ελεγχόμενης από τους ναζί κυβέρνησης του Βισύ δεν γίνονταν τέτοιες επιθέσεις, τονίζει ο παλαίμαχος Γάλλος δημοσιογράφος Πιερ Μενάν, 92 ετών. Από την πλευρά του ο Γάλλος φιλόσοφος Αλαίν Φιλκενκρώτ, τονίζει ότι «ο ισλαμο-αριστερισμός είναι πλέον στη Γαλλία μια νέα εκδοχή ναζισμού, στην οποίαν κυριαρχεί ο πρωτογωνισμός αντί της ψευτοκουλτούρας που παρουσίαζαν οι ναζί σαδιστές τύπου Χίτλερ, Χίμλερ και άλλων Γκαιμπελς».

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, η «Ανυπότακτη Γαλλία» του Μελανσόν, την προσεχή Κυριακή αρνήθηκε να συμμετάσχει στη διαδήλωση κατά του αντισημιτισμού στο Παρίσι και σε άλλες μεγάλες γαλλικές πόλεις. Με την απόφασή της αυτή, η ηγεσία του κόμματος, πυροδότησε την πιθανή διάσπαση του  καθ’ όσον κάποια μέλη του που προέρχονται από το παραδοσιακό Γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα διαχώρισαν τη θέση τους και θα πάρουν μέρος στη διαδήλωση.

«Οι ενέργειες και αποφάσεις του κόμματος του Μελανσόν, μας είπε ο γνωστός καθηγητής  Πολιτικής Επιστήμης Πιερ Ροζανβαλόν, πρώην σύμβουλος του Σοσιαλιστικού Συνδικάτου CFDT, το οποίο καταδίκασε με σκληρά λόγια τις διαστροφές ενός πολιτικού σχηματισμού, αποτελεί ντροπή για τα ιδεώδη μιας κοινωνίας δικαίου και αλληλεγγύης».

Ας το έχουν όλα αυτά υπόψη τους και οι εγχώριες «προοδευτικές» δυνάμεις, που προφανώς αγνοούν ότι το  ισλάμ είναι ορκισμένος εχθρός της ανθρώπινης προόδου και ευφυΐας. 

Όσο για τους δυστυχείς Παλαιστίνιους που τελούν υπό τη ναζιστική κατοχή των μαφιόζων της Χαμάς, αν δεν απαλλαγούν από αυτήν την πολιτικο-θρησκευτική πανώλη, πολύ δύσκολα θα αποκτήσουν δικό τους κράτος και εθνική οντότητα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι Άραβες και η Ευρώπη…

Ο αείμνηστος Κορνήλιος Καστοριάδης (1922-1997) μας θυμίζει ιστορικά γεγονότα που η ισλαμο-αριστερίστικη «κουλτούρα» έχει διαγράψει από την ιστορία.

«Αλέξη, καληνύχτα και καλή τύχη»

Ο Τσίπρας στην «αυλή των θαυμάτων» του Κασσελάκη: Σοκ στη Δημοκρατική Παράταξη με την εμφάνισή του στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου.

Η επικράτηση Κασσελάκη στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ισοδυναμεί με το πολιτικό τέλος Τσίπρα

Πρόσωπο με ιδιαίτερη διαδρομή στην Αριστερά, την πολιτική και τη δημοσιογραφία, που υπολήπτεται ο υπογράφων, διαμαρτύρεται για την κριτική στην παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη εκδήλ...

Φόρτωση άρθρων...