Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

O Ισλαμοφασισμός καίει τη Γαλλία

Στόχος του ισλαμοφασισμού (ισλαμοαριστερισμού) είναι να πληγεί σήμερα η καρδιά της Ευρώπης και στη συνέχεια να αποσταθεροποιήσει Βέλγιο, Ιταλία, Ολλανδία, Γερμανία και Ελλάδα, που είναι και η πιο ανθεκτική στις επιδιώξεις του.  

Έχω κάποιες απορίες, προφανώς λόγω ιστορικών κενών, οι οποίες δεν μου απαντήθηκαν ούτε από τα γραπτά των Μαρξ, Γκράμσι, Λένιν και λοιπών Αλτουσερ και Σάρτρ. Λόγου χάρη ποια είναι η διαφορά μεταξύ των μελανοχιτώνων του Μουσολίνι στην Ιταλία του 1920 και των Ταγμάτων Εφόδου (Sturmabteilung) των Οττο Βαγκνερ και Ερνεστ Ρεμ από την ισλαμοαλητεία που θέλει να κάψει το Παρίσι και τη Γαλλική Δημοκρατία;

Οι πρώτοι και οι δεύτεροι, από 1921 έως και το τέλος τους, έκαψαν βιβλία, καταστήματα {οποίων θεωρούσαν ότι μπορεί να είναι Εβραίοι}, απειλούσαν μαθητές στα σχολεία, έδερναν φοιτητές στα πανεπιστήμια, έβριζαν την αστυνομία ως όργανο του καταστημένου και έφτυναν τη σημαία της πατρίδας τους γιατί ήθελαν ένα άλλο σύμβολο στη θέση της.

Οι ομάδες αυτές, που δήλωναν αντικαπιταλιστικές στην αρχή της «ένδοξης» πορεία τους, διεκδικούσαν την εξουσία με πορείες κατά της Ρώμης και στη Γερμανία πυρπολούσαν το Ραϊχσταγκ προς όφελος της εθνικοσοσιαλιστικής ιδεολογίας.   
Ο ισλαμοφασισμός σήμερα στη Γαλλία, με αφορμή τον ατυχή θάνατο ενός δεκαεπτάχρονου μικροκακοποιού, που οδηγούσε χωρίς άδεια ένα μάλλον  κλεμμένο πολυτελές αυτοκίνητο στην Πολωνία, αξίας 60.000 ευρώ και είχε επάνω του άλλα τόσα, αρνούμενος να δώσει τα στοιχεία του σε δύο αστυνομικούς προκάλεσε έναν θανατηφόρο για τη ζωή του πυροβολισμό, επιτιθέμενος με το αυτοκίνητό του σε πεζούς! Τα γεγονότα αυτά συνέβησαν στην πόλη Ναντέρ, κοντά στο Παρίσι και πυροδότησαν μια έκρηξη βίας, η οποία υποστηρίζεται και από το κόμμα του εκατομμυριούχου δήθεν σοσιαλιστή Ζαν-Λύκ Μελανσόν, που φέρει τον τίτλο «Ανυπότακτη Γαλλία» (RFI).

Οι ισλαμοφασίστες, έως τη στιγμή που γράφονται οι γραμμές αυτές, έχουν πυρπολήσει περί τα 200 αυτοκίνητα, λεηλάτησαν και έκαψαν τρεις τράπεζες και είκοσι καταστήματα, συμπλέουν με τους αποκαλούμενους «μπλακ μπλοκς», μια συμμορία τύπου «μπαχαλάμηδες» στην Ελλάδα και με τη συμπαράσταση του κόμματος RFI απειλούν να κάνουν και πορεία προς το Παρίσι «για να ανατρέψουν την κυβέρνηση», όπως λένε.

Περιττόν να τονιστεί ότι για να μην «διαταραχθεί» η δημόσια τάξη οι δήθεν έγκυρες γαλλικές εφημερίδες της «προόδου», έχουν πάρει το μέρος τους και καθυβρίζουν την αστυνομία.

Το ίδιο έπραξε και ο διάσημος Γάλλος ποδοσφαιριστής κ. Εμπαπέ, που για την ώρα κολυμπάει σε μόνον 600 εκατομμύρια ευρώ περιουσία!!! Και κυκλοφορεί με έξι ιδιωτικούς φρουρούς.

Τελευταίες πληροφορίες μας λένε επίσης ότι οι παραπάνω σταυροφόροι της «προόδου» έκαψαν και μια βιβλιοθήκη στη Μασσαλία, κέντρο της ισλαμικής διακίνησης ναρκωτικών στην Ευρώπη, προφανώς γιατί θεωρούν πόσο κακό πράγμα είναι να διαβάζει κανείς ελληνική φιλοσοφία για παράδειγμα. 

Τα παραπάνω γεγονότα στη Γαλλία, συνδυαζόμενα και με άλλες εξελίξεις, δεν είναι διόλου τυχαία.  

Η επίθεση του Ισλάμ κατά της Δύσης, κατά της Ευρώπης και κατά του κράτους δικαίου είναι πολύπλευρη, ύπουλη και ξεχειλίζει από μίσος. Αρκεί να μιλήσει κανείς ή να ακούσει κηρύγματα ιμάμηδων, αγιατολλάδων και ισλαμοφρουρών, για να καταλάβει ποιο είναι το μέγεθος του μένους που τρέφουν απέναντι στον δυτικό άνθρωπο, τη φιλοσοφία του και την οικουμενικότητά του. Αυτή η τελευταία εξάλλου είναι «κόκκινο πανί» για το Ισλάμ. Το οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, διαθέτει υπεράφθονο χρήμα και ισχυρά, μέσα εκβιασμού κάθε αναπτυγμένης μη ισλαμικής χώρας στον κόσμο. Είναι αυτονόητο δε, ότι όταν κάνουμε λόγο για το Ισλάμ, δεν αναφερόμαστε στα εκατομμύρια μουσουλμάνους, οι οποίοι καταπιέζονται, δολοφονούνται και τρομοκρατούνται από τις ισλαμικές ελίτ και τις μαφίες που ελέγχουν.   

Μαφίες εξάλλου οι οποίες σε χώρες όπως η Γαλλία, το Βέλγιο και η Ολλανδία για παράδειγμα, διακινούν το 70% των ναρκωτικών που κυκλοφορούν και συστηματικά προωθούνται στα σχολεία. Όπως έχει δηλώσει σε άτυπο κήρυγμα του ο Τουρκο-Γάλλος ιμάμης Ισμέτ Κ......, «ο εθισμός της δυτικής νεολαίας στα ναρκωτικά αποτελεί κορυφαία πράξη που ο

Προφήτης εγκρίνει όταν πρόκειται για... πόλεμο με τους απίστους». 

Κατά τα λοιπά, το επίσημο Ισλάμ στη Γαλλία, απαγορεύει στους πιστούς την κατανάλωση χασισιού, κρασιού και οπίου. Πρόκειται για ουσίες που βλέπουν τη διανοητική υγεία...

Ωστόσο στους μαστουρωμένους συνήθως ισλαμιστές τρομοκράτες, επιτρέπεται η χρήση όταν «θυσιάζονται» για τον υπέρτατο σκοπό, δολοφονώντας αθώους. 

Σήμερα, σε χώρες με υψηλό μουσουλμανικό πληθυσμό, το Ισλάμ, μέσω των κατά Λένιν «χρησίμων ηλιθίων» εισχωρεί σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) επισήμως αναγνωρισμένες και χρηματοδοτούμενες από θεσμούς όπως στο Συμβούλιο της Ευρώπης και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Μια από αυτές τις οργανώσεις, είναι και η γαλλική «Συμμαχία των Πολιτών» (Alliance des Citoyeus), η οποία προσφάτως πέτυχε το γαλλικό Συμβούλιο της Επικρατείας να εγκρίνει, παρά τους αντίθετους κανονισμούς, οι μουσουλμάνες γυναίκες παίκτριες που θα πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024 να μπορούν να φοράνε Χιτζάμπ, μαντήλα δηλαδή, στους  αγώνες ποδοσφαίρου.  

Επρόκειτο για πρωτοφανούς γελοιότητος απόφαση, την ώρα που Ιρανές γυναίκες βιάζονται και φυλακίζονται όταν διαμαρτύρονται για την υποχρέωση να φοράνε μαντήλα. Παράλληλα όμως ήταν και πολύπλευρος εξευτελισμός του θεσμού των ΟΑ, στους οποίους απαγορεύεται η επίδειξη θρησκευτικών σημάτων. Αυτός είναι και ο λόγος που δυο μέρες μετά η απόφαση αυτή αποσύρθηκε.

Το θέμα παραμένει ανοικτό όμως, γιατί ο ισλαμοφασισμός εισχωρεί στην Ευρώπη από ποικίλες πόρτες που έχουν οι ανοικτές κοινωνίες. Και όχι μόνον. Χρηματοδοτείται επίσης από δημοκρατικά θεσμικά όργανα όπως το Συμβούλιο της Ευρώπης και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αλλά και Ιδρύματα ως το Open Society του δισεκατομμυριούχου Τζωρτζ Σόρος.    
Εσχάτως δε, ο ισλαμοφασισμός, μέσω εγκαθέτων στα διεθνή ΜΜΕ σχεδιάζει και επιθέσεις κατά της Ελλάδος με θέμα τα «κλειστά σύνορά της»!! Αλλά επ’ αυτού θα επανέλθουμε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μεταπολίτευση

Στο ομότιτλο βιβλίο περιέχονται χρήσιμες πληροφορίες. Δεν τονίζονται -όμως- τα κρίσιμα συμβάντα του 1 9 7 3. Αυτά, δηλαδή, που -συνολικά- οδήγησαν στην τελική α π ο σ ά θ ρ ω σ η ...

Φόρτωση άρθρων...