Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Οι υπόγειες διαδρομές ΣΥΡΙΖΑ-«Σπαρτιατών» βγήκαν στον αφρό

Χαρές και πανηγύρια στην Κουμουνδούρου! Οι δίοδοι επικοινωνίας με το ευαγές ίδρυμα των «Σπαρτιατών» και τον φυσικό τους ηγέτη (έστω και φυλακισμένο) Ηλία Κασιδιάρη αποκαταστάθηκαν πλήρως και ξεκίνησε «να πληρώνει» η απόδοση!

Ο his master voice, κατά κόσμον Βασίλης Στίγκας, δεν έχασε καθόλου χρόνο αμέσως μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου με την οποία το μόρφωμα των συνεπώς ακροδεξιών τέθηκε εκτός ευρωεκλογών, ως «μπροστινό» του έγκλειστου στις φυλακές Δομοκού αρχιφασίστα. Έδωσε δημοσίως το σύνθημα «όλοι ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές» και ήρεμος με την ακροδεξιά συνείδηση του αποσύρθηκε, βέβαιος πως οι ανά την Ελλάδα «κασιδιάρηδες» θα πράξουν το καθήκον τους και θα «τιμωρήσουν» στις 9 Ιουνίου τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Του Χρήστου Υφαντή

Τη πάσα Στίγκα την εκμεταλλεύτηκε, «σαν έτοιμος από καιρό, σαν θαρραλέος» ο, «σόι πάει το βασίλειο», εξάδερφος Κασσελάκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής γαρ, και έσπευσε να νομιμοποιήσει, δια της γνωστής μεθόδου Νίκου Βούτση στην αλησμόνητη θητεία του ως προέδρου της Βουλής και την διάσημη ατάκα του «οι ψήφοι δεν μυρίζουν» την προσφορά των Κασιδιάρηδων, επιβεβαιώνοντας με τον πλέον εναργή τρόπο την διασύνδεση των άκρων και τις διόδους επικοινωνίας που υπάρχουν μεταξύ τους και ποτέ δεν έσπασαν.

Ουδεμία έκπληξη! Ο τεράστιος Μίκης Θεοδωράκης, έστω  στα ύστερα του βίου του, το αποδέχθηκε και το επικοινώνησε δημοσίως μετά από εκείνη την συγκλονιστική συγκέντρωση για το «Μακεδονικό» στο Σύνταγμα με τη φράση του περί «αριστερόστροφου φασισμού που είναι χειρότερος από τον δεξιόστροφο» και αποδέκτες τους τότε κυβερνώντες Συριζαίους με επικεφαλής τον άχαστο ηγέτη, που έψαχνε πέντε χρόνια αίθουσα για την δίκη της Χρυσής Αυγής και δεν έβρισκε.

Μη ζητάτε «απελπισμένους» στην Κουμουνδούρου μετά την έμμεση πλην σαφή δημόσια προτροπή Στίγκα υπέρ της ενίσχυσης του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, καθόσον «οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ είναι καλά παιδιά και έντιμα και δεν κατέθεσαν υπόμνημα στον Άρει Πάγο εντός της προθεσμίας, περίμεναν πρώτα να περάσει και μετά διαβίβασαν ένα μαϊμού κείμενο για ξεκάρφωμα».

Το κόλπο είναι στημένο χρόνια τώρα, από την εποχή της κανονικής Χρυσής Αυγής και οι δεσμοί μεταξύ των φυλακόβιων και της Κουμουνδούρου αποδεικνύονται ακατάλυτοι. Τίποτε δεν μπορεί να διαταράξει αυτή την καρμική σχέση των δυο φασισμών, ούτε καν η ίδια η δημοκρατική νομιμότητα και η πρόδηλη ανάγκη να υπερασπίζεται ο κάθε πολίτης το δημοκρατικό κεκτημένο, το οποίο μόνο δεδομένο δεν είναι.

Η εξέλιξη θεωρείται – και είναι – αναμενόμενη σε αυτό το αέναο παιχνίδι ανταλλαγής μεταξύ των δύο άκρων, η ενότητα των οποίων στην δράση έχει ως στόχο την αστική δημοκρατία και την καταστολή της και στις σημερινές συνθήκες τον άνθρωπο που την εγγυάται και την υπερασπίζεται, τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μην γελιόμαστε και μην παραμυθιαζόμαστε με διάφορες «εκθέσεις, αναφορές, πορίσματα» και άλλες δήθεν αυθεντικές και καταγραφές της πολιτικής πραγματικότητας στη χώρα, ειδικά στο χώρο των δικαιωμάτων, από ΜΚΟ και άλλες «συλλογικότητες» της κακιάς ώρας, που υπάρχουν μόνο για να δικαιώνουν το μίσος τους κατά της δημοκρατίας με την καθημερινή επίκληση της.

Το καθαρό, άδολο, αυθεντικό μίσος απέναντι στην ελληνική δημοκρατία προκύπτει καθημερινά ως προϊόν της λειτουργίας των δύο άκρων σε όλες τις εκφάνσεις τους, που την μισούν βαθύτατα και την υπονομεύουν συστηματικά με τερατώδη ψεύδη και απίστευτες συκοφαντίες, με «μικρές Μαρίες στον Έβρο» και «ναυτικές τραγωδίες στον Αιγαίο» και με διθυραμβικές ανακοινώσεις εναντίον της ίδιας της πατρίδας τους σε διάφορα φόρα και όργανα, στα οποία υποτίθεται συμμετέχουν ως εκπρόσωποι του ελληνικού λαού.

Ο κ. Στίγκας το είπε ευθέως, ο εξάδερφος Κασσελάκης το αποδέχθηκε ως μια δεδομένη κανονικότητα, απομένει ένας Αρβανίτης να το πάρει και να καταθέσει ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο υπέρ της αντιδημοκρατικής δίωξης Κασιδιάρη και υπέρ της προστασίας των ατομικών του δικαιωμάτων που θίγονται στην φυλακή.

Τίποτε δεν αποκλείεται σε αυτή την καθημερινή, συστηματική και ενορχηστρωμένη επίθεση όλων των φασισμών εναντίον της αστικής δημοκρατίας και της σημερινής κυβέρνησης, στην διακυβέρνηση της οποίας είναι ξεκάθαρο πως οι όροι λειτουργίας της έχουν βελτιωθεί σημαντικά και συνεχίζουν καθημερινά να βελτιώνονται.
Εννοείται, πως η δημόσια τοποθέτηση του κ. Βασίλη Στίγκα υπέρ της «καλοσύνης και εντιμότητας του Σύριζα» στην υπόθεση της συμμετοχής των «Σπαρτιατών» στις ευρωεκλογές «καθάρισε» και την δεύτερη θέση, η Κουμουνδούρου είναι δεύτερη πλέον, χωρίς αντίπαλο.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δικαιοσύνη, ο μεγάλος ασθενής

Μεταξύ των προϋποθέσεων για να αποτολμήσει ένας επενδυτής να σχεδιάσει και να πραγματοποιήσει μια επένδυση, που θα αρχίσει να αποδίδει μετά από ένα Χ χρονικό διάστημα υπάρχουν και ...

Οι δύο Ελλάδες πάντα εδώ

Μια σειρά φαινόμενα του τελευταίου διαστήματος μας υποχρεώνουν να δούμε καλύτερα τις κοινωνικές διεργασίες που εξελίσσονται και να ανησυχήσουμε. Ιερείς πετούν έξω από ναούς βουλ...

Φόρτωση άρθρων...