Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Το μακελειό της Λούτσας λέει πολλά

Σοβαρότατος ο κίνδυνος η Αθήνα και κυρίως το νότιο κομμάτι της να γίνει Μασσαλία της Μεσογείου.

Υπάρχουν κάποια νέα που θεωρούνται «κακά» και τα περισσότερα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αποφεύγουν να αναφέρουν, γιατί δήθεν «χαλάνε» το κοινωνικό κλίμα. Ωστόσο αυτή η σιωπή, είναι το καλύτερο δώρο που μπορούν να προσφέρουν στο οργανωμένο και αδίστακτο έγκλημα οι δήθεν «προστάτες» του κοινού καλού.

Με αφορμή έτσι τα γνωστά γεγονότα ξεκαθαρίσματος λογαριασμών στη Λούτσα, με μόνον έξη νεκρούς προσώρας, κάνουμε την πρόβλεψη ότι χωρίς την απαιτούμενη προσοχή, τα νότια προάστεια της Αθήνας θα μετατραπούν σε νέα Μασσαλία των Βαλκανίων.

Στη Μασσαλία, κορυφαίο λιμάνι της Μεσογείου και σημαντική μετά το Παρίσι γαλλική πόλη, το οργανωμένο έγκλημα δίνει καθημερινά ρεσιτάλ, με νεκρούς και τραυματίες.

Σύμφωνα με τα αστυνομικά δελτία, από την αρχή του έτους έως και την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, στην πόλη έχουν καταγραφεί 126 συγκρούσεις συμμοριών εμπόρων ναρκωτικών, 72 νεκροί, 616 τραυματίες και εσχάτως δύο ανήλικοι 12 και 14 ετών έχασαν τη ζωή τους από αδέσποτες σφαίρες των τραμπούκων που συγκρούονται μεταξύ τους για τον έλεγχο μεγάλου μέρους της πόλης.

Το τελευταίο θύμα ήταν ένα κοριτσάκι 13 ετών που διάβαζε στο δωμάτιο του σε συνοικία η οποία ελέγχεται από το ισλάμ και Τούρκους μαφιόζους. 

Υπογραμμίζουμε επίσης, ότι η Μασσαλία είναι μιά πόλη στην οποίαν προσφάτως οι αστυνομικοί έκαναν απεργία γιατί συναδελφοί τους, υπερασπιζόμενοι τη ζωή τους κατηγορήθηκαν για χρήση βίας και κάποιοι από αυτούς... προφυλακίστηκαν!!

Επίσης 60 ντήλερ κόκας συλληφθέντες για χρήση βίας και πώληση ναρκωτικών και όπλων, 48 ώρες  μετά τη σύλληψή τους αφέθησαν ελεύθεροι, με απαγόρευση εξόδου από τη Γαλλία. Σιγά τον πολυέλαιο δηλαδή.   

Σε 10 περιοχές της πόλης, οι συμμορίες έχουν επιβάλλει το νόμο τους και έχουν ομηροποιήσει πάνω από 40.000 κατοίκους. Τούρκοι, Αλγερινοί, Μαροκινοί και Κοσοβάροι, είναι τα μεγάλα «αστέρια» του οργανωμένου εγκλήματος, το οποίο έχει ισχυρές διασυνδέσεις με τις μεγάλες «δημοκρατίες» του πλανήτη όπως η Ρωσία, η Λευκορωσία, το Αζερμπαϊτζάν και η γειτονική μας Τουρκία.  

Οι «δεξαμενές σκέψης» των συμμοριών αυτών, επειδή προβλέπουν πολύ χρήμα να πέφτει στα νότια προάστεια της Αθήνας, προφανώς έχουν ήδη αρχίσει να «κλείνουν θέσεις», γι’ αυτό και τα πρώτα ορεκτικά στη Λούτσα. Αν κάποιοι στη χώρα δεν συνέλθουν εγκαίρως, τα όσα θα ακολουθήσουν θα είναι πολύ χειρότερα από την πολυθρύλητη κλιματική αλλαγή και τις υποθετικές συνέπειες της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι Άραβες και η Ευρώπη…

Ο αείμνηστος Κορνήλιος Καστοριάδης (1922-1997) μας θυμίζει ιστορικά γεγονότα που η ισλαμο-αριστερίστικη «κουλτούρα» έχει διαγράψει από την ιστορία.

Σύνταγμα 1975

Ι. Κυκλοφόρησε βιβλίο ενδιαφέρον: «Μ Ε Τ Α Π Ο Λ Ι Τ Ε Υ Σ Η» Αναφέρεται (και) στο Σύνταγμα του 1975. ΙΙ. Είναι προσθετέα και τα εξής: ...

Φόρτωση άρθρων...