Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Ακρίτα: Αυτοί που υπονόμευσαν τον Τσίπρα το κάνουν και στον Κασσελάκη - Ο Πολάκης είναι χαμηλών τόνων

«Είτε μας αρέσει, δεν μας αρέσει ο Κασσελάκης θα είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα.

Αναφερόμενη στις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και αναφερόμενη στην ομάδα των «53», είπε ότι αυτοί που υπονόμευσαν τον Αλέξη Τσίπρα κατά την διάρκεια της προεδρίας του, υπονομεύουν και σήμερα τον Στέφανο Κασσελάκη.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέρριψε τις κατηγορίες σε βάρος του Παύλου Πολάκη ότι με τις παρεμβάσεις του έπληξε εκλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι ο πρώην υπουργός είναι «καθαρός, τίμιος, ήπιος και χαμηλών τόνων». «Δεν έχει κακοποιητικό λόγο ο Πολάκης», είπε ο Έλενα Ακρίτα, μιλώντας στο Action24.

Ακόμα, επιτέθηκε στην εσωκομματική αντιπολίτευση λέγοντας ότι «κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι κάνουν λευκή απεργία» και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο διάσπασης του κόμματος λέγοντας ότι «αν είναι γίνει η διάσπαση καλύτερα να γίνει τώρα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το άγχος των υπουργών

Μουρμούρα και εκνευρισμό έχει προκαλέσει στους κόλπους του υπουργικού συμβουλίου η «ημιεπίσημη» διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου ότι οι δώδεκα υπουργοί που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» ε...

Το στρατηγείο του Γιάννη Κουράκη στο Ηράκλειο

Σε αγώνα σπριντ έχει επιδοθεί ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί καθημερινά ...

Φόρτωση άρθρων...