Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Αναγνωστοπούλου: Πρέπει να φύγουν από το τραπέζι οι διαγραφές - Θα ψηφίσω αρνητικά στην Κεντρική Επιτροπή

Τη διαφωνία της με τις διαγραφές που έχει ζητήσει ο Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, πέντε ημέρες πριν την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

«Είμαι κατά των διαγραφών. Ένας από τους όρους της ενότητας είναι τα όργανα να λειτουργήσουν κανονικά, να μην γίνει η Κεντρική Επιτορπή πεδίο διαμάχης. Πρέπει να φύγουν από το τραπέζι οι διαγραφές», τόνισε η βουλευτής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Ο πρόεδρος και ο κάθε πρόεδρος έχει ένα καταστατικό στο οποίο υπόκεινται οι πάντες. Έχουμε την επιτροπή δεοντολογίας. Οτιδήποτε αποφασίσει η Κεντρική Επιτροπή είναι γνωμοδοτικός ο ρόλος της. Ας τοποθετηθούμε ο καθένας και η κάθε μια με αίσθημα ευθύνης», πρόσθεσε η Σία Αναγνωστοπούλου.

Στο πλαίσιο αυτό ξεκαθάρισε ότι «αν κληθούμε να ψηφίσουμε, εγώ θα ψηφίσω αρνητικά. Οι διαγραφές σε ένα κόμμα που περνάει αναταράξεις και βρίσκεται στον φαύλο κύκλο της ήττας δεν βοηθάνε».

Απαντώντας, στη Θεοδώρα Τζάκρη χωρίς να την κατονομάζει, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε «επειδή ακούω ορισμένους να ζητούν διαγραφές "εδώ και τώρα" λέω ότι πυγμή και κύρος ενός πρόεδρου είναι και να αποφεύγει τις διαγραφές».

«Διαφωνώ με το ύφος και τον τρόπο κριτικής και ειδικά από τα τηλεοπτικά μέσα. Δεν συμφωνώ με κανέναν είτε από τη μια είτε από την άλλη που παίρνει σβάρνα τα κανάλια με ύφος που δεν μου ταιριάζει εμένα. Με αυτό το ήθος και το ύφος και το κούνημα του δαχτύλου και τα "διώχτους, φτιάξτους" χωρίς δισταμό δεν συμφωνώ» πρόσθεσε η Σία Αναγνωστόπουλου.

«Διαγραφές δεν είναι στην κουλτούρα του κόμματος. Ακόμα και όταν είχε τεθεί θέμα Πολάκη ο Φίλης είχε διαφωνήσει», υπενθύμισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Ξάνθη αγκάλιασε τον Γιώργο Αυτιά

Συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία προς το λαό ο Γιώργος Αυτιας και μετά τον Έβρο βρέθηκε στην Ξάνθη. Εκεί ήταν και ο Χρήστος Σταϊκούρας όπου είχαν με τον Γιώργο Αυτιά ιδιαίτερη συνάντ...

Γιώργος Μουρούτης: Πλήθος υπουργών και στελεχών στην εκδήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Ν.Δ. (Photos)

Μεγάλη επιτυχία είχε η χθεσινή εκδήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Μουρούτη, στο κέντρο της Αθήνας. Εκτός της μεγάλης συμμετοχής, σημαντική ήταν κα...

Φόρτωση άρθρων...