Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Ανακοινώνεται η υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά

Παρασκήνιο

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του “βασιλιά” της πρωινής τηλεοπτικής ζώνης Γιώργου Αυτιά από την ΝΔ γα την Ευρωβουλή.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Lykavitos.gr, η υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά θα ανακοινωθεί ως την Πέμπτη, ενώ ο γνωστός δημοσιογράφος ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες του για μια μίνι περιοδεία στις ΗΠΑ για να συναντήσει εκπροσώπους της Ελληνικής ομογένειας, στις τάξεις των οποίων είναι ιδιαιτέρως αγαπητός. 

Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός πως η υποψηφιότητα του “πρύτανη” του οικονομικού ρεπορτάζ Γιώργου Αυτιά – που συν όλα τα άλλα διαθέτει μεγάλη πολιτική διεισδυτικότητα και σε ομάδες ψηφοφόρων πέραν της Νέας Δημοκρατίας – αποτελεί το πλέον δυνατό χαρτί του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις κάλπες της 9ης Ιουνίου.

Ενώ πλην συγκλονιστικού απροόπτου ο Γιώργος Αυτιάς, είναι και το αδιαμφισβήτητο φαβορί και για την κατάκτηση της  πρώτης θέσης στο “γαλάζιο” ψηφοδέλτιο.  

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η στεγαστική κρίση και η… σπιταρόνα

Στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ μπαίνει και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος Κασσελάκης, με ηγετικά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη να εκτιμούν πως δεν είναι ο κατάλληλος να ηγηθεί τόσο της αξιω...

Το άγχος των υπουργών

Μουρμούρα και εκνευρισμό έχει προκαλέσει στους κόλπους του υπουργικού συμβουλίου η «ημιεπίσημη» διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου ότι οι δώδεκα υπουργοί που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» ε...

Φόρτωση άρθρων...