Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ανδρουλάκης: Κοντά στην … περιφέρειά του

Παρασκήνιο

Πράξη τη δέσμευσή του «ότι ως βουλευτής Θεσσαλονίκης θα είναι παρόν στα τεκταινόμενα της πόλης» κάνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Με την πρώτη ευκαιρία – και προγράμματος επιτρέποντος – ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέπτεται τη συμπρωτεύουσα για συναντήσεις με κομματικά στελέχη, αλλά και επαφές για να αναδεικνύει κοινοβουλευτικά όλα τα ζητήματα που αφορούν  ολόκληρη την Περιφέρεια.

Μάλιστα, έχει δημιουργήσει και πολιτικό γραφείο, που βρίσκεται στην οδό Αγγελάκη στο νούμερο 3.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκε εκ νέου στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να δώσει το «παρών» στην ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη, κ. Φιλόθεου. Η διήμερη παραμονή του στη συμπρωτεύουσα συνδυάστηκε με μια σειρά συναντήσεων με δημάρχους της πόλης, με πρώτη συνάντηση να είναι εκείνη με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Άγρια κόντρα Γεωργιάδη - Πολάκη στη Βουλή για τους ιδιώτες γιατρούς σε δημόσια νοσοκομεία

Σφοδρή σύγκρουση με ανταλλαγή βαρύτατων χαρακτηρισμών είχαν τη Μ.Δευτέρα στην Ολομέλεια της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης με αφορμή την τροπολογία που επιτρέπει σε ...

Γεωργιάδης: Ο Γιάννης Καλλιάνος με πήρε 50 τηλέφωνα, αλλά ο πατέρας του δεν πήρε κρεβάτι ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν

Για την υπόθεση του θανάτου του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου μίλησε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Θερμά συλλυπητήρια, ένας άνθρωπος έφυγε, ένας πατέρας έφυγε. Έχει κατατεθεί...

Φόρτωση άρθρων...