Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

Ανδρουλάκης: Κοντά στην … περιφέρειά του

Παρασκήνιο

Πράξη τη δέσμευσή του «ότι ως βουλευτής Θεσσαλονίκης θα είναι παρόν στα τεκταινόμενα της πόλης» κάνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Με την πρώτη ευκαιρία – και προγράμματος επιτρέποντος – ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέπτεται τη συμπρωτεύουσα για συναντήσεις με κομματικά στελέχη, αλλά και επαφές για να αναδεικνύει κοινοβουλευτικά όλα τα ζητήματα που αφορούν  ολόκληρη την Περιφέρεια.

Μάλιστα, έχει δημιουργήσει και πολιτικό γραφείο, που βρίσκεται στην οδό Αγγελάκη στο νούμερο 3.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκε εκ νέου στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να δώσει το «παρών» στην ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη, κ. Φιλόθεου. Η διήμερη παραμονή του στη συμπρωτεύουσα συνδυάστηκε με μια σειρά συναντήσεων με δημάρχους της πόλης, με πρώτη συνάντηση να είναι εκείνη με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κατρίνης: «Για την Κυβέρνηση η δημόσια υγεία είναι περιττό βάρος, για εμάς είναι δικαίωμα και κοινωνική κατάκτηση»

Το Νοσοκομείο Χαλκίδας επισκέφτηκε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης. «Για την κυβέρνηση η δημόσια υγεία αποτελεί ένα βάρος από το οποίο...

O Πολάκης ξεπέρασε τα εσκαμμένα: Προσπάθησε να μπει στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν του επέτρεψαν

Σαν ταύρος εν υαλοπωλείω περιφερόταν μέσα και έξω από τη Βουλή ο Παύλος Πολάκης μετά την απόφαση να τεθεί εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο βουλευτής Χανίων προσπάθησε να...

Φόρτωση άρθρων...