Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Σαλαμίνα - Ξεσπά η μητέρα της 43χρονης: «Είναι τρισάθλιος, τον συντηρούσαμε και μου σκότωσε το παιδί»

Ελλάδα

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της 43χρονης που δολοφονήθηκε από τον 71χρονο σύντροφό της στο σπίτι της στη Σαλαμίνα την Τρίτη. Η μητέρα της 43χρονης γυναίκας μίλησε για το χαμό του παιδιού της και την σχέση της κόρης της με τον δράστη.

Με βαθύ πόνο, αλλά με αξιοπρέπεια η μητέρα της 43χρονης σπαράζει για τον άδικο χαμό του παιδιού της και ακόμη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει γιατί έφυγε με τόσο άδικο τρόπο από την ζωή η κόρη της.

«Εγώ το βρήκα το παιδί, εγώ άνοιξα την πόρτα και το βρήκα στη βεραντούλα νεκρό το παιδί μου. Μου το είχε σκοτώσει και το είχε σκεπάσει», είπε η μητέρα της 43χρονης.

«Ένας άγγελος ήταν, είχε ταλαιπωρηθεί πολύ στη ζωή της. Λάτρευε το παιδί της, είμαστε τυχεροί που δεν το σκότωσε κι αυτό», δήλωσε η χαροκαμένη μάνα στον Alpha. 
Όπως ανέφερε, το κακό έγινε όταν η 43χρονη άφησε το παιδί της στο ταξί που το πήγαινε στο σχολείο. Αφού έφυγε το παιδί, ο 71χρονος την αιφνιδίασε και μπήκε μέσα στο σπίτι, όπου την πυροβόλησε με την καραμπίνα.

«Εδώ και μια εβδομάδα η κόρη μου έμενε μαζί μου, ήθελε να τον χωρίσει. Αυτός τα τελευταία χρόνια ήταν άνεργος και τον συντηρούσαμε εμείς με το υστέρημά μας. Του είπε, λοιπόν, ή θα βρει δουλειά ή θα το λήξουν. Αυτό δεν του άρεσε», συνέχισε η μητέρα του θύματος η οποία, όπως εξήγησε, πήγε μαζί με την κόρη της στο αστυνομικό τμήμα για να τον καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία.

Την αιφνιδίασε και δεν πρόλαβε να πατήσει το κουμπί λέει η μητέρα  της 43χρονης

«Την είχε χτυπήσει, της είχε σπάσει το πόδι. Πήγαμε στην αστυνομία, κάναμε την καταγγελία και γυρίσαμε σπίτι. Χθες την αιφνιδίασε και δεν πρόλαβε να πατήσει το κουμπί, όπως της είχε πει η αστυνομία», πρόσθεσε.

Ακόμα, σε δηλώσεις της στον Alpha και την εκπομπή «Tlive», η μητέρα του 43χρονου θύματος διέψευσε όσα ισχυρίστηκε ο 71χρονος στους αστυνομικούς, δηλαδή ότι είχε άλλη σχέση. 

«Λένε πράγματα που δεν ευσταθούν καθόλου. Ένας άνθρωπος που τον είχαμε ενάμιση χρόνο εδώ πέρα, τον ταΐζαμε, τον ποτίζαμε, τον προσέχαμε σαν τα μάτια μας, όλη μου η οικογένεια. Άμα τον κοιτάξω, θα του πω ''τι σου κάναμε;''. Το παιδί μου καθόταν κερί αναμμένο, παρόλη τη διαφορά ηλικίας που είχαν. Του φερόταν άψογα. Δεν είχε φύγει ποτέ μόνη της από το σπίτι. Πείτε μου πόσο καλός άνθρωπος είναι που πήρε από την τσάντα της όλα της τα λεφτά, όλες της τις κάρτες, γιατί το έκανε αυτό; Ένας τρισάθλιος είναι». 

Σε ερώτηση για τον ξυλοδαρμό της την Παρασκευή, η μητέρα της 43χρονης είπε: «Την Παρασκευή το βράδυ με παίρνει το παιδί μου και μου λέει «μαμά μου, σώσε με. Με έχει σκοτώσει». Και φεύγω εγώ από εδώ και παίρνω την Αστυνομία. Παίρνω το παιδί μου σε άθλια κατάσταση, κλείνουμε το σπίτι και πάμε στην Αστυνομία».

Τι είπε η αδελφή της 43χρονης

Από την πλευρά της, η αδελφή της 43χρονης που δολοφονήθηκε στη Σαλαμίνα, δεν μπορεί να αποδεχθεί ακόμη ό,τι συνέβη και δήλωσε πως δεν γνώριζε ότι η αδελφή της ήταν θύμα κακοποίησης.

«Δεν αισθάνομαι τίποτα. Δεν φοβάμαι πια, αυτός ο άνθρωπος με καταδίκασε σε μια άσχημη καθημερινότητα. Άργησε να μου μιλήσει η αδελφή μου για την κακοποίηση που υφίσταντο», είπε η αδελφή του θύματος.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τα τηλέφωνα δράστη και θύματος για τη γυναικοκτονία της 43χρονης

Tο κινητό που είχε μαζί του ο 71χρονος  ήταν το κινητό που είχε πάρει από τη σύντροφό του την Παρασκευή, δύο ημέρες πριν τη δολοφονήσει, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο MEGA, για τη γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα.

Ο λόγος που ο 71χρονος το πήρε ήταν για να ελέγξει τα μηνύματα του θύματος. Όταν έφυγε, οι Αρχές τον βρήκαν από το σύστημα εντοπισμού στίγματος του δικού του τηλεφώνου.

Οι Αρχές αναζητούν απαντήσεις σε δύο κρίσιμα ερωτήματα. Πρώτον, όσον αφορά ένα τρίτο πρόσωπο που είπε πως τον είδε μαζί με τη 43χρονη την Παρασκευή, έλεγε πως δεν τον γνώριζε αλλά τον είδε για πρώτη φοράς εκεί.

Τα ζητούμενα είναι δύο σε αυτή την περίπτωση. Εάν ανάμεσα στην Παρασκευή και την ημέρα της δολοφονίας υπήρξε κάποια επικοινωνία μεταξύ δράστη και θύματος που θα προκύψει από τα κινητά τους, και δεύτερον, εάν υπήρξε κάποια αποτρεπτική κίνηση από το άγνωστο τρίτο πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανατροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο - Κλειστή η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Tροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην έξοδο της δεύτερης σήραγγας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της ...

Φωτιά στο Μάτι: Έξι κατηγορούμενοι ένοχοι για την τραγωδία - Έντονες αντιδράσεις από συγγενείς θυμάτων

Την απόφασή του επί της ενοχής των 21 κατηγορουμένων στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ανακοίνωσε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μετά από μακρά ακροαματική διαδικασία. ...

Φόρτωση άρθρων...