Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Αντώνης Σαμαράς: Τιμήθηκε από την American Jewish Committee

Στην εκδήλωση παρίσταντο και οι βουλευτές- μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής φιλίας Ελλάδας -Ισραήλ, Κώστας Καραγκούνης, Μανούσος Βολουδάκης και Σπύρος Πνευνατικός

Παρασκήνιο

Τιμητική πλακέτα στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά απένειμε ο επικεφαλής της American Jewish Committee Ντέιβιντ Χάρις σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Μάλιστα, στην ειδική αφιέρωση ο κ. Χάρις ταυτίζει τον κ. Σαμαρά με τον Ουίστον Τσόρτσιλ, ο οποίος αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές προσωπικότητες του 20ου αιώνα.

Samaras_2__1_ 

«Στον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος ενσαρκώνει τις εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες και το θάρρος του Τσόρτσιλ και που βοήθησε να έρθουν πιο κοντά η Αθήνα και η Ιερουσαλήμ» αναφέρει το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

Στην εκδήλωση παρίσταντο και οι βουλευτές- μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής φιλίας Ελλάδας -Ισραήλ, Κώστας Καραγκούνης, Μανούσος Βολουδάκης και Σπύρος Πνευνατικός.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μέχρι και ο Γκλέτσος... αγανάκτησε με τον Κασσελάκη: «Απογοήτευση το παιδί, ψήφο από μένα δεν παίρνει, τέλος» (εικόνες)

Σε πλήρη μεταστροφή της άποψής του για τον Στέφανο Κασσελάκη προχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος όπως προκύπτει τόσο από ανάρτησή του στο Facebook όσο και από απαντήσεις που έδωσε στα σ...

Φόρτωση άρθρων...