Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Από καφενείο σε καφενείο στους Δήμους της Δυτικής Αθήνας με ομιλίες του ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος ως Υποψήφιος Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης

Ομολογουμένως έχει δημιουργήσει αίσθηση η δυναμική που έχει αναπτύξει με την υποψηφιότητα του στο ψηφοδέλτιο της "Ελληνικής Λύσης" στην Δυτική Αθήνα ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος.

Από καφενείο σε καφενείο σε όλους τους δήμους που όπως μαθαίνουμε έχει περάσει από 2 φορές (!) πραγματοποιεί μικρές συγκεντρώσεις που δίνουν την δυνατότητα να γίνεται ουσιαστική κουβέντα και ανταλαγή απόψεων. Επειδή τελικά κανείς δεν ξέρει πόσο πρόωρα θα γίνουν εκλογές ο καλός συνάδελφος λειτουργεί με το δόγμα "των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν".

Όπως μας λένε η προεκλογική του εκστρατεία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτές που κάνουν υποψήφιοι των κομμάτων εξουσίας. Είναι προφανές ότι ο Άρης Σπίνος επιδιώκει όχι μόνο να πάρει την έδρα στην Δυτική Αθήνα αλλά να αυξήσει τα ποσοστά του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου στους  8 δήμους που πολιτεύεται.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Προσωπική απόφαση Κασσελάκη η αποπομπή Παπανώτα - Το είχε αποφασίσει εδώ και μέρες

Προσωπική απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη ήταν η αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε την α...

Φόρτωση άρθρων...