Τετάρτη
22 Μαρτίου 2023

Απόστολος Σπυρόπουλος: «Η Κυβέρνηση Ν.Δ. είναι η καλύτερη - Δεν πάω στον ΣΥΡΙΖΑ»

Διαψεύδει ότι κατεβαίνει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Απόστολος Σπυρόπουλος, ενώ επαινεί την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ.

Ο γιος του αειμνήστου πρώην υπουργού, Ροβέρτου Σπυρόπουλου, παραδέχθηκε ότι είχε θέσει τον εαυτό του μέχρι κάποια στιγμή στη διάθεση του ΠΑΣΟΚ για υποψηφιότητα. 

Ωστόσο, υποστήριξε ότι η απουσία ξεκάθαρου προγράμματος από το ΠΑΣΟΚ, τον οδήγησε στην απόφαση να αποχωρήσει, λέγοντας ότι δεν θέλει να υπηρετεί το «λίγο».

Μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, είπε ότι θα είναι ενεργός στα πολιτικά δρώμενα. «Δεν εννοούσα ότι θα είμαι υποψήφιος βουλευτής με άλλο κόμμα. Θα είμαι ενεργός, χωρίς απαραίτητα να ανήκω σε κόμμα. Διαψεύδω τη φήμη περί υποψηφιότητας με τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε και πρόσθεσε: «Η χώρα πρέπει να συνεχίσει τη σταθερότητα. Η σημερινή Κυβέρνηση είναι η καλύτερη μετά τα μνημόνια, παρά το γεγονός ότι έχει κάνει λάθη».

Ωστόσο, απέφυγε να απαντήσει τι έπραττε αν η Νέα Δημοκρατία του έκανε πρόταση για βουλευτική υποψηφιότητα. «Μέχρι σήμερα δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση και δεν θα βιαστώ να λάβω αποφάσεις», είπε ο Απόστολος Σπυρόπουλος, προσθέτοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει ο ρόλος του περιφερειακού και του δημοτικού συμβούλου.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πορεία προς το λαό από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προβληματισμός στο ΣΥΡΙΖΑ για Πολάκη

- Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την άμεση επαφή με τους πολίτες. Η αρχή έγινε το Σάββατο στο Μαρούσι και μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες θα συνεχί...

Νερό: Πέρασε με 156 «ναι» το νομοσχέδιο

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τίτλο «Μετονομασία της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας σε Ρυθμιστική ...

Φόρτωση άρθρων...