Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Απόστολος Σπυρόπουλος: «Η Κυβέρνηση Ν.Δ. είναι η καλύτερη - Δεν πάω στον ΣΥΡΙΖΑ»

Διαψεύδει ότι κατεβαίνει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Απόστολος Σπυρόπουλος, ενώ επαινεί την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ.

Ο γιος του αειμνήστου πρώην υπουργού, Ροβέρτου Σπυρόπουλου, παραδέχθηκε ότι είχε θέσει τον εαυτό του μέχρι κάποια στιγμή στη διάθεση του ΠΑΣΟΚ για υποψηφιότητα. 

Ωστόσο, υποστήριξε ότι η απουσία ξεκάθαρου προγράμματος από το ΠΑΣΟΚ, τον οδήγησε στην απόφαση να αποχωρήσει, λέγοντας ότι δεν θέλει να υπηρετεί το «λίγο».

Μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, είπε ότι θα είναι ενεργός στα πολιτικά δρώμενα. «Δεν εννοούσα ότι θα είμαι υποψήφιος βουλευτής με άλλο κόμμα. Θα είμαι ενεργός, χωρίς απαραίτητα να ανήκω σε κόμμα. Διαψεύδω τη φήμη περί υποψηφιότητας με τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε και πρόσθεσε: «Η χώρα πρέπει να συνεχίσει τη σταθερότητα. Η σημερινή Κυβέρνηση είναι η καλύτερη μετά τα μνημόνια, παρά το γεγονός ότι έχει κάνει λάθη».

Ωστόσο, απέφυγε να απαντήσει τι έπραττε αν η Νέα Δημοκρατία του έκανε πρόταση για βουλευτική υποψηφιότητα. «Μέχρι σήμερα δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση και δεν θα βιαστώ να λάβω αποφάσεις», είπε ο Απόστολος Σπυρόπουλος, προσθέτοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει ο ρόλος του περιφερειακού και του δημοτικού συμβούλου.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φαραντούρης: Ευχής έργον να ρίξει την κυβέρνηση η ευρωπαία εισαγγελέας - Οργισμένη αντίδραση από ΝΔ

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η δήλωση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φαραντούρη, ότι «θα ήταν ευχής έργον να ρίξει την κυβέρνηση η ευρωπαία εισαγγελέας». ...

Κόντρες και αψιμαχίες για τα Τέμπη – Η Κυβέρνηση αμύνεται, η Αντιπολίτευση επιτίθεται

Τεταμένο είναι το κλίμα στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για την Πρότασης Δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ κατά της Κυβέρνησης. Υπουργοί και βουλευτές της Κυβέρνησης κοντράρο...

Φόρτωση άρθρων...