Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Αποτυχημένη θητεία

Κάθε άλλο παρά έκπληξη αποτέλεσε το γεγονός ότι ο μέχρι πρότινος υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Κατσαφάδος, ακολούθησε τελικά στην έξοδο της Κατεχάκη τον πρώην πλέον πολιτικό του προϊστάμενο Γιάννη Οικονόμου. 

Δεν ήταν μόνο ότι η παρουσία του εν λόγω διδύμου στο συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο συνέπεσε χρονικά με μια ιδιαιτέρως -κατά κοινή ομολογία- προβληματική περίοδο στον τομέα της Ασφάλειας (από την τραγική διαχείριση της υπόθεσης της Νέας Φιλαδέλφειας, μέχρι την αύξηση των κρουσμάτων βίας σε επίπεδο καθημερινότητας) όπου διαχρονικά κάθε δεξιά κυβέρνηση επενδύει σημαντικό κομμάτι του πολιτικού κεφαλαίου της. 

Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τον Πειραιώτη πολιτικό, άπαντες οι συντοπίτες του έχουν να το λένε ότι στην διάρκεια της θητείας του, τα περιστατικά εγκληματικότητας και ανομίας στο μεγάλο λιμάνι όχι μόνο δεν περιορίστηκαν, αλλά κλιμακώθηκαν χαρακτηριστικά. 

Κι αυτό έχει να κάνει τόσο με τις προσωπικές επιλογές του τέως υφυπουργού, αλλά και την γενικότερη οπτική γωνία με την οποία έβλεπε τα πράγματα…

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα στις ΗΠΑ - Ήρθε σε κέφι στη Μέκκα του Καπιταλισμού (Video)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει τον Δημήτρη Κουτσούμπα να χορεύει ζεϊμπέκικο στις ΗΠΑ, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης. Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ...

Φόρτωση άρθρων...