Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Άρωμα Μητσοτάκη στα "γαλάζια" ψηφοδέλτια

Εκπλήξεις λένε ετοιμάζει ο Κυριάκος Μητσοτακης με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, όταν θα έλθει η ώρα των εκλογών. Και σημειώστε επίσης ότι εφόσον πάμε σε διπλές εκλογές λόγω απλής αναλογικής, οι δεύτερες κάλπες θα γίνουν με λίστες, όπου εκεί κάνει κουμάντο ο αρχηγός. 

Όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές  στα σχέδια  Μητσοτάκη, αν και κάποιοι μιλούν ακόμη για σκέψεις,  είναι να συμπεριλάβει στα γαλάζια ψηφοδέλτια και  νέα πρόσωπα, που αναδείχθηκαν ή ενεργοποιήθηκαν αφότου εκείνος εκλέχθηκε πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. 

Ως εκ τούτου συμμερίζονται σε μεγάλο βαθμό τις απόψεις του και έχουν την ίδια προσέγγιση ως προς την άσκηση της πολιτικής και τη διακυβέρνηση. Με το σκεπτικό αυτό, ο κ. Μητσοτάκης έχει ανάψει πράσινο φως σε όλα τα εξωκοινοβουλευτικά στελέχη της κυβέρνησης, ώστε να κατέβουν υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές.

Ορισμένους μάλιστα εξ αυτών τους έχει παροτρύνει προσωπικά να το κάνουν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τι (δεν) δείχνουν τα γκάλοπ που συνεχίζουν να «τρέχουν», γιατί δεν φοβίζει η επόμενη μέρα της κάλπης τους Ανδρουλάκη και Κασσελάκη και το ξεφούσκωμα του Βελόπουλου

Δεν εντοπίζουν κάποια σπουδαία ανατροπή οι δημοσκόποι στις μετρήσεις που θα συνεχίσουν να «τρέχουν» σε εβδομαδιαία πλέον βάση μέχρι τις κάλπες της 9ης Ιουνίου. Η εικόνα για την Νέ...

Φόρτωση άρθρων...