Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Ασφυκτική η κατάσταση για τον Νίκο Παππά

Το «τζαρτζάρισμα» του Νίκου Παππά με τον Στέφανο Κασσελάκη στην τελευταία Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και η άτυπη «λευκή απεργία» που έκανε έως πριν πέντε ημέρες ο τομεάρχης Οικονομικών έχουν προκαλέσει σοβαρό ρήγμα στις σχέσεις των δύο ανδρών. 

Ωστόσο, οι γέφυρες έπεσαν ξανά και ο Νίκος Παππάς επανεκκίνησε εκείνο που από την πρώτη στιγμή είχε «πουλήσει» στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι μπορεί να κάνει καλά: να βρίσκεται κάθε μέρα σε κανάλια και ραδιόφωνα υπερασπιζόμενος τον αρχηγό και την «γραμμή», αλλά και εξαπολύοντας επιθέσεις στους διαφωνούντες και τους αποχωρήσαντες. 

Πάντως, μη νομίζετε ότι ο Νίκος Παππάς κάνει με μεγάλη χαρά ό,τι κάνει. Απλώς καταλαβαίνει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι, ως τώρα τουλάχιστον, η τελευταία στάση του... δρόμου, καθώς πλέον έχει πολλούς εχθρούς εντός και εκτός Κουμουνδούρου. Άρα, αν δεν πετύχει το «πείραμα Κασσελάκη», τότε η κατάσταση για τον πρώην υπουργό θα είναι... ασφυκτική σε όλα τα ενδεχόμενα και τα σενάρια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στον Ωρωπό ο Γιώργος Αυτιάς

Στην Ανατολική Αττική βρέθηκε ο αεικίνητος Γιώργος Αυτιάς όπου άκουσε και κατέγραψε προβλήματα και θέματα των πολιτών. «Σας άκουγα 34 χρόνια και στάθηκα δίπλα σας Τώρα αν εκλεγ...

Φόρτωση άρθρων...