Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Βουλή: Εικόνα …διάλυσης στην πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ (Photos)

Παρασκήνιο

Η διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ορατή πλέον και στη Βουλή. Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, έμεινε κάποια στιγμή μόνος του στα κοινοβουλευτικά έδρανα κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τα μέτρα ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας και του Έβρου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε εικόνα …διάλυσης καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Σωκράτη Φάμελλου στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή παρόντες ήταν περί τους 15 βουλευτές του κόμματος, σε σύνολο 45.

Και κάποια στιγμή, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, έμεινε τελείως μόνος του στα κοινοβουλευτικά έδρανα.

Η εικόνα αυτή είναι ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και δείγμα μάλλον της στάσης της ομάδας της Έφης Αχτσιόγλου, πριν από την αναμενόμενη έξοδό της από του ΣΥΡΙΖΑ.

Βουλή: Εικόνα …διάλυσης στην πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ
Βουλή: Εικόνα …διάλυσης στην πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ
Βουλή: Εικόνα …διάλυσης στην πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ
Βουλή: Εικόνα …διάλυσης στην πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ

 

Βουλή: Εικόνα …διάλυσης στην πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά και τα ρέστα – Η Κεχαγιά απειλεί πως θα φέρει στη Βουλή προς κύρωση τα μνημόνια με τα Σκόπια

«Γιατί πέντε χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας η κυβέρνησή του (σ.σ. του κ. Μητσοτάκη) δεν έφερε προς κύρωση στη Βουλή τα τρία Πρωτόκολλα, τα τρία μνημόνια συνεργασίας, ούτ...

Νέες αιχμές Σπίρτζη κατά Κασσελάκη: Προφανώς δεν έχουμε υιοθετήσει το τρίπτυχο «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια»

Αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη άφησε ξανά ο Χρήστος Σπίρτζης. «Νομίζω ότι η δική μας παράταξη, γιατί όλοι εδώ πέρα έχουμε μια πορεία και μια ιστορία, έχει πολλά πλεονεκτήματα κ...

Φόρτωση άρθρων...