Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Aθώος κρίθηκε ο Κασιδιάρης σε δίκη για υποκίνηση μίσους (βίντεο)

Αθώος κρίθηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης που βρέθηκε την Παρασκευή στο εδώλιο του κατηγορούμενου στο Μονομελές Πρωτοδικείο μετά από μήνυση για υποκίνηση μίσους.

Η αθωωτική απόφαση του καταδικασμένου πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη έγινε δεκτή με συνθήματα και χειροκροτήματα από υποστηρικτές του που είχαν κατακλύσει την αίθουσα.

Και κατά την προσέλευση Κασιδιάρη στην Ευελπίδων, οι οπαδοί του καταδικασθέντα για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, του επεφύλαξαν υποδοχή με συνθήματα. «Ηλία θυμήσου είμαστε μαζί σου» φώναζαν στον Ηλία Κασιδιάρη.

Δείτε το βίντεο από το twitter του Ηλία Κασιδιάρη

 

Αθώοι κηρύχθηκαν και οι Νίκος Μιχαλολιάκος και Παναγιώτης Ηλιόπουλος από το Γ´ Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας που ήταν κατηγορούμενοι για δημόσια υποκίνηση μίσους.

«Στην επιτροπή αυτή συμμετείχε εκπρόσωπος της κυπριακής Δημοκρατίας. Όλα αυτά που λέγονται για Τούρκους πράκτορες… η Επιτροπή δεοντολογίας μου είχε βάλει ποινή γιατί ήρθα σε αντιπαράθεση με άλλους βουλευτές και όχι με τον συγκεκριμένο μειονοτικό βουλευτή. Ουδέποτε αναφέρθηκε σε εθνοτική καταγωγή ούτε σε εθνική συνείδηση. Αναφέρθηκα μόνο σε δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν» ανάφερε ο Ηλίας Κασιδιάρης στην απολογία του.

Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος υποστήριξε ότι δεν ήταν παρών στη συγκεκριμένη επιτροπή, ισχυρισμό που προέβαλλε και ο Νικος Μιχαλολιάκος μέσω των δικηγόρων του.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σε δίκη τον Ιούνιο οι βουλευτές των «Σπαρτιατών» και ο Κασιδιάρης για εξαπάτηση εκλογέων

Στο εδώλιο του δικαστηρίου θα καθίσουν στις 19 Ιουνίου οι βουλευτές που εξελέγησαν με το κόμμα των «Σπαρτιατών», όπως και ο έγκλειστος για την εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή», Ηλ...

Φόρτωση άρθρων...