Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Πορφυλένια Κανελλοπούλου: Ποια είναι η υποψηφιότητα που συζητήθηκε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ

Η Πορφυλένια Κανελλοπούλου είναι δικηγόρος Αθηνών και κατάγεται από την Κυπαρισσία Μεσσηνίας. Το 2012 ξεκίνησε τις σπουδές της στο τμήμα Νομικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Τα τελευταία 5 χρόνια, ασκεί μάχιμη δικηγορία και ασχολείται κυρίως με υποθέσεις Αστικού και Εταιρικού Δίκαιου.

Ως φοιτήτρια εντάχθηκε στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής, ενώ την περίοδο 2019-2021 συμμετείχε στη γραμματεία της Πολιτικής Ακαδημίας της ΟΝΝΕΔ. Στο 13ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ εκλέχτηκε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και έκτοτε διατελεί Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Ενημέρωσης της Οργάνωσης.

Έχει δραστηριοποιηθεί ενεργά στα κοινά της γενέτειρας της, καθώς είναι η δημιουργός του δηλωτικού σήματος του Δήμου Τριφυλίας.

Έχει συμμετάσχει σε ποικίλες δράσεις του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και για την υποστήριξη των θυμάτων της έμφυλης βίας. 

 

porfilenia

 

porfilenia

 

porfilenia

 

porfilenia

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ συμμετείχαν στο έθιμο των μπότηδων στην Κέρκυρα

Στο έθιμο των μπότηδων που πραγματοποιείται κάθε Μ. Σάββατο το πρωί, συμμετείχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος βρίσκεται στο νησί για τις πασχαλινές του δι...

Το άγχος των υπουργών

Μουρμούρα και εκνευρισμό έχει προκαλέσει στους κόλπους του υπουργικού συμβουλίου η «ημιεπίσημη» διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου ότι οι δώδεκα υπουργοί που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» ε...

Φόρτωση άρθρων...