Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Αυγέρη: Οι «11» έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί έχασαν στις εσωκομματικές Εκλογές

Παρασκήνιο

Στις κινήσεις του Στέφανου Κασσελάκη, στο νέο κόμμα «Νέα Αριστερά» και στη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι «ο πολυκερματισμός των προοδευτικών δυνάμεων ανοίγει το δρόμο για την εδραίωση των συντηρητικών δυνάμεων στη διακυβέρνηση», αναφέρθηκε η Δώρα Αυγέρη.

«Υπάρχει ένα τεράστιο πολιτικό ''γιατί'', γι' αυτούς που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε στην ΕΡΤ η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στη συνέχεια εξήγησε ότι «οι “11” έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί έχασαν στις Εσωκομματικές Εκλογές».

Σχετικά με τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, ανέφερε: «Είναι ξεκάθαρη η δήλωση. Είναι δήλωση αγωνίας σε σχέση με το πού πάνε τα πράγματα. Ο Αλέξης Τσίπρας παραμένει μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «αντίπαλος του κόμματος είναι η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρέπει να βγούμε νικητές» στις Ευρωεκλογές και πρόσθεσε: «Δίνουμε τον αγώνα αυτόν για την κοινωνία, για να πάρουν μια ανάσα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιερώνυμος για παρουσία Μητσοτάκη στη Μητρόπολη: «Εδώ είμαστε για να γιορτάσουμε, όλα τα άλλα τα βρίσκουμε» (Photos)

Στην αποκατάσταση των σχέσεων Πολιτείας και Εκκλησίας φαίνεται ότι προσβλέπουν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος. Λίγες...

Το άγχος των υπουργών

Μουρμούρα και εκνευρισμό έχει προκαλέσει στους κόλπους του υπουργικού συμβουλίου η «ημιεπίσημη» διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου ότι οι δώδεκα υπουργοί που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» ε...

Φόρτωση άρθρων...