Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

Αυγέρη: Οι «11» έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί έχασαν στις εσωκομματικές Εκλογές

Παρασκήνιο

Στις κινήσεις του Στέφανου Κασσελάκη, στο νέο κόμμα «Νέα Αριστερά» και στη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι «ο πολυκερματισμός των προοδευτικών δυνάμεων ανοίγει το δρόμο για την εδραίωση των συντηρητικών δυνάμεων στη διακυβέρνηση», αναφέρθηκε η Δώρα Αυγέρη.

«Υπάρχει ένα τεράστιο πολιτικό ''γιατί'', γι' αυτούς που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε στην ΕΡΤ η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στη συνέχεια εξήγησε ότι «οι “11” έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί έχασαν στις Εσωκομματικές Εκλογές».

Σχετικά με τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, ανέφερε: «Είναι ξεκάθαρη η δήλωση. Είναι δήλωση αγωνίας σε σχέση με το πού πάνε τα πράγματα. Ο Αλέξης Τσίπρας παραμένει μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «αντίπαλος του κόμματος είναι η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρέπει να βγούμε νικητές» στις Ευρωεκλογές και πρόσθεσε: «Δίνουμε τον αγώνα αυτόν για την κοινωνία, για να πάρουν μια ανάσα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

O Πολάκης ξεπέρασε τα εσκαμμένα: Προσπάθησε να μπει στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν του επέτρεψαν

Σαν ταύρος εν υαλοπωλείω περιφερόταν μέσα και έξω από τη Βουλή ο Παύλος Πολάκης μετά την απόφαση να τεθεί εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο βουλευτής Χανίων προσπάθησε να...

Συρεγγέλα για Ακρίτα: Οι συγγνώμες δεν μπορούν να καλύψουν το δόγμα του «πολακισμού» που έχει κυριεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ

Ανάρτηση για τα σχόλια της Έλενας Ακρίτα σχετικά με την εμφάνιση της δημοσιογράφου Κατερίνας Παναγοπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο, στη δεξίωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, έκ...

Φόρτωση άρθρων...