Κυριακή
29 Ιανουαρίου 2023

Δεν «κρύβεται» ο Γρηγόρης Δημητριάδης - Κανονικά τη Δευτέρα στην Επιτροπή Θεσμών

Κανονικά θα προσέλθει ο πρώην Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης Γρηγόρης Δημητριάδης τη Δευτέρα στη Βουλή στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, για την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Ο κ. Δημητριάδης θα συμμετάσχει κανονικά στην ακρόαση μετά την πρόσκληση των μελών της Επιτροπής, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ διαρρέει σενάρια περί «βίαιης προσαγωγής» των μαρτύρων.

Όπως είναι γνωστό, τα τρία κόμματα της αντιπολίτευσης, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ - ΚΚΕ κατέθεσαν κοινό αίτημα για να κληθούν στην Επιτροπή τέσσερα πρόσωπα, επικαλούμενα τα νέα στοιχεία που προέκυψαν.

Τα τέσσερα πρόσωπα είναι: ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, οι εκπρόσωποι των εταιρειών που εμπλέκονται με το Predator, Γιάννης Λαβράνος (Krikel) και Φέλιξ Μπίτσιος (Intellexa), καθώς και ο Ταλ Ντίλιαν, ο Ισραηλινός ιδρυτής της Intellexa.

Πάντως, είναι ξεκάθαρο ότι το μόνο πολιτικό πρόσωπο από τους τέσσερις, ο Γρηγόρης Δημητριάδης, έχει κάνει σαφές εξ αρχής ότι δεν έχει σκοπό να κρυφτεί και θα προσέλθει κανονικά στην επιτροπή για να δώσει τις δέουσες διευκρινίσεις.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...