Δευτέρα
04 Δεκεμβρίου 2023

Δεν «κρύβεται» ο Γρηγόρης Δημητριάδης - Κανονικά τη Δευτέρα στην Επιτροπή Θεσμών

Κανονικά θα προσέλθει ο πρώην Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης Γρηγόρης Δημητριάδης τη Δευτέρα στη Βουλή στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, για την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Ο κ. Δημητριάδης θα συμμετάσχει κανονικά στην ακρόαση μετά την πρόσκληση των μελών της Επιτροπής, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ διαρρέει σενάρια περί «βίαιης προσαγωγής» των μαρτύρων.

Όπως είναι γνωστό, τα τρία κόμματα της αντιπολίτευσης, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ - ΚΚΕ κατέθεσαν κοινό αίτημα για να κληθούν στην Επιτροπή τέσσερα πρόσωπα, επικαλούμενα τα νέα στοιχεία που προέκυψαν.

Τα τέσσερα πρόσωπα είναι: ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, οι εκπρόσωποι των εταιρειών που εμπλέκονται με το Predator, Γιάννης Λαβράνος (Krikel) και Φέλιξ Μπίτσιος (Intellexa), καθώς και ο Ταλ Ντίλιαν, ο Ισραηλινός ιδρυτής της Intellexa.

Πάντως, είναι ξεκάθαρο ότι το μόνο πολιτικό πρόσωπο από τους τέσσερις, ο Γρηγόρης Δημητριάδης, έχει κάνει σαφές εξ αρχής ότι δεν έχει σκοπό να κρυφτεί και θα προσέλθει κανονικά στην επιτροπή για να δώσει τις δέουσες διευκρινίσεις.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Νίκος Μπελαβίλας -«Συντρόφισσες και σύντροφοι δεν πάει άλλο...»

Συνεχίζεται το κύμα αποχωρήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ. Τελευταία χρονικά, αυτή του Νίκου Μπελαβίλα, γνωστού στελέχους στον Πειραιά, ενώ υπήρξε κα υποψήφιος δήμαρχος με το κόμμα το 2019. Σ...

Τεμπονέρας: Μένω στον ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει χώρος στο κόμμα για όλες τις εκφάνσεις και τα ρεύματα της Αριστεράς

«Δεν τίθεται θέμα» για το εάν μένω στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο Διονύσης Τεμπονέρας, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, επισημαίνοντας ότι το επόμενο διάστημα η προσυνεδριακή δια...

Φόρτωση άρθρων...