Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Γαϊτάνης: «Δεν θα υπήρχε καταδίκη της Χρυσής Αυγής αν η Ν.Δ. δεν είχε φροντίσει να ολοκληρωθεί η δίκη»

Παρασκήνιο

«Δεν θα υπήρχε δίκη και καταδίκη της Χρυσής Αυγής αν οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας δεν είχαν παραπέμψει στη Δικαιοσύνη και δεν είχαν φροντίσει να ολοκληρωθεί η δίκη».

Τα παραπάνω τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης, με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

Αναλυτικά ο Τάσος Γαΐτάνης ανάφερε: «Δεν θα υπήρχε δίκη και καταδίκη της Χρυσής Αυγής αν οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας δεν είχαν παραπέμψει στη Δικαιοσύνη και δεν είχαν φροντίσει να ολοκληρωθεί η δίκη, όταν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν βρισκόταν καν αίθουσα για να γίνει! Η απάντηση στον φασισμό και τη μισαλλοδοξία είναι η υπεράσπιση των δημοκρατικών αρχών, η εφαρμογή του κράτους δικαίου και η απόλυτη καταδίκη ενεργειών και συμπεριφορών που εκτρέφουν τέτοια φαινόμενα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Ξάνθη αγκάλιασε τον Γιώργο Αυτιά

Συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία προς το λαό ο Γιώργος Αυτιας και μετά τον Έβρο βρέθηκε στην Ξάνθη. Εκεί ήταν και ο Χρήστος Σταϊκούρας όπου είχαν με τον Γιώργο Αυτιά ιδιαίτερη συνάντ...

Γιώργος Αυτιάς: Θα έχει διπλάσιους σταυρούς από τον δεύτερο υποψήφιο ευρωβουλευτή

Ένα φαινόμενο που πολύ δύσκολα θα παρατηρηθεί σε άλλο κόμμα θα καταγραφεί το βράδυ των ευρωεκλογών. Από τις ενδείξεις που υπάρχουν στους ψηφοφόρους της ΝΔ αλλά και από τις σοβαρές ...

Φόρτωση άρθρων...