Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

ΔΕΘ: Ο Μητσοτάκης με τα τέσσερα βασιλικά γεράκια στο περίπτερο των ΗΑΕ (Photos)

Παρασκήνιο

Το περίπτερο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (HAE) στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) επισκέφτηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τα γεράκια, τα πτηνά σύμβολα φιλοξενούνται φέτος στις εγκαταστάσεις της 86ης ΔΕΘ, ως φόρο τιμής στα ΗΑΕ που είναι η τιμώμενη χώρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης  κατά τη διάρκεια περιήγησής του στα περίπτερα της ΔΕΘ είχε την ευκαιρία να τα δει, ενώ συνομίλησε με άτομα από την αντιπροσωπεία των ΗΑΕ.

Τα πουλιά βρίσκονται στο περίπτερο των ΗΑΕ, μετά από αίτημα της τιμώμενης χώρας, συνοδευόμενα από εξειδικευμένο κτηνίατρο του Βασιλικού Νοσοκομείου Γερακιών του Ντουμπάι και Εμιρατινό αρχιγερακάρη.

Η φιλοξενία τους στην 86η ΔΕΘ τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Οικονομικών και Πολιτισμού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και θα γίνει σε συνεργασία με το Σύλλογο Ελληνικής Ιερακοθηρίας.

Τα τέσσερα εκτρεφόμενα γεράκια συνοδεύονται από όλα τα απαιτούμενα από την εθνική και διεθνή νομοθεσία έγγραφα και πιστοποιητικά και θα φιλοξενηθούν σε ειδικά διαμορφωμένο επισκέψιμο κλειστό χώρο της ΔΕΘ, επιτηρούμενα διαρκώς από εξειδικευμένο κτηνίατρο και συνοδευόμενα από μέλη της αποστολής της τιμώμενης χώρας.

ΔΕΘ: Ο Μητσοτάκης με τα τέσσερα βασιλικά γεράκια στο περίπτερο των ΗΑΕ
ΔΕΘ: Ο Μητσοτάκης με τα τέσσερα βασιλικά γεράκια στο περίπτερο των ΗΑΕ
ΔΕΘ: Ο Μητσοτάκης με τα τέσσερα βασιλικά γεράκια στο περίπτερο των ΗΑΕ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βίντεο Μητσοτάκη στο TikTok υπό τους ήχους της Μαρίνας Σάττι – Ο Πίνατ που έγινε «ευρωκομματόσκυλο»

Με πλάνα από τις περιοδείες του και υπό τους ήχους του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Εurovision ξεκίνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την καμπάνια του στο Ti...

Ο Σπίρτζης «αδειάζει» Κασσελάκη: Όποιος έχει δημόσιο λόγο, πρέπει να είναι μετρημένος

Αποστάσεις κράτησε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπρίτζης, από τη δήλωση που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης για «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά». Μιλώντας στον ΣΚΑΪ για τις ...

Φόρτωση άρθρων...