Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Δίκη για τις πλημμύρες στη Μάνδρα: H εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή της Ρένας Δούρου για τρία αδικήματα

Παρασκήνιο

Να κηρυχθεί ένοχη η Ρένα Δούρου για τρία από τα τέσσερα πλημμελήματα για τα οποία κατηγορείται πρότεινε η εισαγγελέας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, όπου εκδικάζεται η υπόθεση για τη φονική πλημμύρα στη Μάνδρα τον Νοέμβριο του 2017 με 25 νεκρούς.

Η εισαγγελέας ζήτησε να κηρυχθεί ένοχη η πρώην περιφερειάρχης Αττικής για πρόκληση πλημμύρας δια παραλείψεως, ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή δια παραλείψεως και σωματική βλάβη από αμέλεια δια παραλείψεως.

Αντίθετα, ζήτησε να αθωωθεί για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος, καθώς όπως είπε δεν προέκυψε ότι είχε δόλο. Η εισαγγελέας συνεχίζει την αγόρευση της για τους υπόλοιπους είκοσι κατηγορούμενους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κοινή δράση της Ομάδας Streetwork του ΟΚΑΝΑ με ομάδα εθελοντών - Η στήριξη του Γρηγόρη Δημητριάδη

Για ακόμα μια φορά, ο τέως Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, υποστηρίζει τις δράσεις της Ομάδας Παρέμβασης στο δρόμο-Streetwork του Οργανισμού Κατά των ...

Το στρατηγείο του Γιάννη Κουράκη στο Ηράκλειο

Σε αγώνα σπριντ έχει επιδοθεί ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί καθημερινά ...

Φόρτωση άρθρων...