Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Δήμος Αθηναίων: Ύστατη λύση για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κώστας Ζαχαριάδης

Όσο πλησιάζουν οι προθεσμίες κατάθεσης των υποψηφιοτήτων και των συνδυασμών για τις αυτοδιοικητικές εκλογές τόσο δυσκολεύουν τα πράγματα και για το ΣΥΡΙΖΑ.

Η συζήτηση για τη στρατηγική και τα χρίσματα στις αυτοδιοικητικές κάλπες φουντώνει και ήδη αναζητούνται τα πρόσωπα πρώτης γραμμής που θα κληθούν να σηκώσουν το σταυρό της δεύτερης σταύρωσης.

Συντονιστής της επιτροπής αυτοδιοικητικών εκλογών ανέλαβε μετά την αποχώρηση Σπίρτζη ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος μάλιστα φαίνεται να παίρνει με αρκετή πίεση και εκείνος το χρίσμα για το Δήμο της Αθήνας.

Αντίστοιχα δεν φαίνεται να υπάρχει προθυμία και από άλλα στελέχη πρώτης γραμμής να κάνουν τον επόμενο βήμα στην αυτοδιοίκηση στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής κομματικών επιλογών αντί συνεργασιών με τα προοδευτικά σχήματα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην Έκθεση Κόμικς και τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου ο Στέφανος Κασσελάκης - Η απρόσμενη συνάντηση με τον Μαργαρίτη Σχοινά

Την Έκθεση Κόμικς και τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης. O κ Κασσελάκης ήταν συνοδευόμενος από τ...

Οργισμένος ο Γεωργιάδης με Σπηλιωτόπουλο: Με βρίζει ο αχάριστος, ενώ τον είχα στηρίξει

Την ενόχλησή του εκφράζει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, με τον υπουργό Υγείας να στρέφεται εναντίον του με αφορμή όσα υποστήριξε σε συνέντευξή του το βράδυ της Πέμ...

Φόρτωση άρθρων...