Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Συμφώνησαν για ένα debate – Που διαφωνούν οι υποψήφιοι για την προεδρία

Στη διεξαγωγή debate πριν τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να συμφώνησαν οι τέσσερις υποψήφιοι. Οι υποψήφιοι για την προεδρία συναντήθηκαν στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Οι τέσσερις υποψήφιοι όλοι συμφώνησαν πως το μεγάλο στοίχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η συμμετοχή στη διαδικασία ανάδειξης νέου προέδρου.

Στη συνάντηση των τεσσάρων υποψήφιων προέδρων, παρουσία της Ράνιας Σβίγκου και του Γιώργου Βασιλειάδη, συμφώνησαν το debate να διεξαχθεί μετά το διαρκές συνέδριο του κόμματος, στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απορρίφθηκε από την Έφη Αχτσιόγλου και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο η πρόταση του Νίκου Παππά για διεξαγωγή δύο debate.

Πληροφορίες αναφέρουν πως περνάει τουλάχιστον προσωρινά το «μπλόκο» Τσακαλώτου για το άνοιγμα της διαδικασίας εκλογής προέδρου σε φίλους.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει το κόμμα να προχωρήσει σε καταστατική αλλαγή, κάτι που μπορεί να γίνει όμως στο διαρκές συνέδριο του κόμματος στις 3 Σεπτεμβρίου. Αυτό τόνισε η πλευρά του Νίκου Παππά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στέφανος Κασσελάκης: Παρακολούθησε την Ακολουθία του Επιταφίου στην Κέρκυρα μαζί με τον Τάιλερ

Στον Ιερό Ναό της Μητρόπλης Υπεραγίας Θεοτόκου Σπηλαιωτίσσης στην Κέρκυρα βρέθηκε για την Ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Ο Σ...

Ιερώνυμος για παρουσία Μητσοτάκη στη Μητρόπολη: «Εδώ είμαστε για να γιορτάσουμε, όλα τα άλλα τα βρίσκουμε» (Photos)

Στην αποκατάσταση των σχέσεων Πολιτείας και Εκκλησίας φαίνεται ότι προσβλέπουν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος. Λίγες...

Φόρτωση άρθρων...