Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Η εισβολή Κασσελάκη στο πλατό του Λιάγκα και οι κάλτσες με... αστακούς (βίντεο)

Παρασκήνιο

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ήταν σήμερα το πρωί ο Στέφανος Κασσελάκης και εν συνεχεία... εισέβαλε στο πλατό του Γιώργου Λιάγκα.

«Θα τα ζήσω όλα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας όταν είδε ξαφνικά μπροστά του τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Ακόμη Citroen πουλάς; Τόση τηλεθέαση έχεις και δεν έχεις καταφέρει να πουλήσεις ένα αυτοκίνητο;» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κρατούσε στην αγκαλιά του τον δικό του σκύλο. «Θα την πάρεις μαζί σου στον στρατό;», τον ρώτησε και συνέχισε: «Την Φάρλι την πήρε μαζί του ο Τάιλερ στην Αμερική;».

«Ηταν λάθος το ρεπορτάζ ήταν μισό. Είδες ότι έχω ανθρώπους παντού που σε παρακολουθούν και μου έστειλαν φωτογραφίες;», συνέχισε ο παρουσιαστής του Πρωινού.

«Εδώ έχεις κάτι κοινό με τον Μητσοτάκη» απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε σε γέλια και συνέχισε για τον σκύλο του την Φούσκα: «Θες να πάρει την Φούσκα στον στρατό;», είπε ο Γιώργος Λιάγκας. «Να δούμε αν αρέσει στην Φούσκα το Citroen», απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και του ζήτησε να ανοίξουν το αυτοκίνητο, με τον Γιώργο Λιάγκα να σηκώνει το πατζάκι του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ για να δείξει η κάμερα τις κάλτσες που φορούσε με τους αστακούς. «Εδώ που έχουμε φθάσει» σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης κρατώντας αγκαλιά τον σκύλο του Γιώργου Λιάγκα.

kasselakis_kaltses

«Από τα αστακοκάραβα πήγαμε στις αστακοκάλτσες. Έχεις έρθει να τρολάρεις το πολιτικό σύστημα, έχω την αίσθηση», σχολίασε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.

«Τρολάρω το πολιτικό σύστημα με ένα καινοτόμο φορολογικό πλαίσιο», απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Εδωσες την τελευταία σου συνέντευξη πριν τον στρατό στον Παπαδάκη; Αυτή είναι η κάλτσα του φαντάρου;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά: «Σου φαίνεται το στούντιό σου για στρατόπεδο;».

«Ξέρω έχω ακούσει ότι μεταχειρίζεσαι τους εργαζόμενους σαν να είστε σε στρατόπεδο» αποκρίθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης. «Εγώ, πιο δημοκράτης από εμένα δεν υπάρχει. Είμαι αριστερός γενικά. Κεντροαριστερός, δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας και ζήτησε να προβληθούν τα πλάνα με τον Τζορτζ Κλούνεϊ που ενσάρκωσε τον οδηγό αστακο-κάραβου στην ταινία «Η τέλεια καταιγίδα».

«Ποιος είναι πιο ωραίος; Εσύ ή ο Τζορτζ Κλούνεϊ;» ρώτησε ο παρουσιαστής, με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά: «Είμαι αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δεν μπορείς να έχεις λίγο σεβασμό;».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η ενόχληση του Μαξίμου με τη Μαρίνα Σάττι

Η δυσαρέσκεια και η ενόχληση του Μαξίμου για τη Μαρίνα Σάττι και τα χασμουρητά της στη Eurovision μεταφέρθηκε ήδη στη διοίκηση της ΕΡΤ. Το Μέγαρο Μαξίμου εξέφρασε δυσαρέσκεια γι...

Το βίντεο του Νίκου Ανδρουλάκη στο Tik Tok: Εύχεται καλή επιτυχία στη Σάττι με ΠΑΣΟΚ και Ανδρέα

Καλή επιτυχία ευχήθηκε στην Μαρίνα Σάττι, που διαγωνίζεται στον ημιτελικό της Eurovision ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Nίκος Ανδρουλάκης. Στο βίντεο του από την περιοδεία στο Ρέθυμνο ακ...

Ο Κασσελάκης έβγαλε το ακουστικό και αποχώρησε από τηλεοπτική συνέντευξη όταν ρωτήθηκε για Βασιλειάδη και Σπίρτζη

«Δεν θα απολογηθώ εγώ για αυτό που σκέφτεται όλος ο ελληνικός λαός», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο πλ...

Φόρτωση άρθρων...