Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Τζάκρη: Δεδομένη η δεύτερη θέση του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές

Παρασκήνιο

«Η δεύτερη θέση του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές είναι δεδομένη» υποστήριξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι».

«Ο κ. Ανδρουλάκης δεν θα είναι δεύτερος» ανέφερε, τονίζοντας ότι ο κ. Ανδρουλάκης βρίσκεται σε πανικό υπό το φως των δημοσκοπήσεων.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές είναι «να πάρουμε ένα ποσοστό εφαλτήριο για τις επόμενες εθνικές εκλογές. Εκτιμώ ότι θα είναι ένα ποσοστό αισθητά καλύτερο από αυτό που είχαμε στις εκλογές. Να έχει δηλαδή το 2 μπροστά» υπογράμμισε η κυρία Τζάκρη.

Σχετικά με τις εταιρείες του κ. Κασσελάκη υποστήριξε ότι «ασχολούμαστε με ένα μη υφιστάμενο πρόβλημα που αναπαράγει εσκεμμένα ο μηχανισμός προπαγάνδας του κ. Μητσοτάκη για να μας απομακρύνει από τα υπαρκτά προβλήματα, από την ακρίβεια και την συγκάλυψη των ευθυνών τους στην τραγωδία των Τεμπών».

Όσον αφορά την σχετική τροπολογία που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ στο νόμο του 2016 η κυρία Τζάκρη ανέφερε ότι τη διάταξη σχετικά με τις offshore εταιρείες δεν τις είχε ψηφίσει τότε η ΝΔ και πως δεν είναι λάθος αλλά ελλιπής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το στρατηγείο του Γιάννη Κουράκη στο Ηράκλειο

Σε αγώνα σπριντ έχει επιδοθεί ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί καθημερινά ...

«Πλάτη» Αχτσιόγλου στις Ευρωεκλογές

Παρά την έκβαση της εσωκομματικής μάχης στον ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Αχτσιόγλου δηλώνει παρών. Η πρώην υπουργός και συνιδρύτρια της Νέας Αριστεράς δε θα μπορούσε να μείνει εκτός κάδρου στον...

Φόρτωση άρθρων...